Защитавайте ги, г-да политици! Но помнете, че народът прощава, но не забравя!

0

Простотията на българските политици няма край! Цял свят гони сирийците, ние със свалени гащи!

студентка заклана от бежанец
Нежната Вики бе безмилостно наръгана от бежанец

Думите са безсилни да опишат безхаберието и подлизурството на така наречените български политици. Самозвани антигерои, мислещи единствено и само как да откраднат, да направят лошо и да забият нож в гърба дори на най – добрия си приятел. Докато всички останали държави масово се противопоставят на нахлуването на сирийските емигранти, наш`те се надупиха с разтворени бузи, за да ги … поемат.

Казано с други думи, за да докопат поредния пай от дебелата баница, който очакват с огромно нетърпение от Великите сили. Да, продават спокойствието на народа си, продават земята си, но най – важното за тях е постигнато – нов приток на пачки в офшорната сметка. Ето на, ние сме достатъчно „благородни”, ще приемем хората в беда, ще ги нагостим и подслоним, ще им плащаме, нищо че нашият собствен народ тъне в мизерия и отдавна е станал за подигравка по целия свят. Нищо, че самите те се отплащат с престъпления и убийства, хапейки до кръв ръката, която ги храни. Апропо, а какво беше това „национална сигурност“?

Последният случай с кандидат – бежанец от Алжир потресе цяла България. Само преди ден този елемент закла безмилостно 20-годишно момиче в центъра на София, десет пъти я наръга с нож, опитвайки да окраде магазина в който работи.

Във вечерта на драмата студентката Вики била нощна смяна и след като върволицата от хора стихнала заради настъпването на нощта, тя седнала кротко на стола си зад щанда. Два часа след полунощ в магазина влязъл младеж, огледал се и опитал да открадне. Виктория се развикала, предугаждайки намеренията му, но думите на момичето не спрели убиеца. Изнервена и уплашена от него, тя хвърлила с телефона си, за да го спре. Тогава станало страшно – алжирецът извадил нож и захвърляйки откраднатото на земята,

Започнал да ръга жертвата където завари

За щастие Вики успява да повика помощ, секунда преди да припадне от раните. Наблизо имало патрулен автомобил на МВР и полицаите оказали незабавна помощ на пострадалата. Виктория била закарана в „Пирогов”, където лекарите се борят цяла нощ за живота ѝ. Два дни след инцидента, все още никой не е сигурен, дали ще оживее …

Нападателят влиза нелегално през турската граница

От МВР изненадващо отказват да разкрият имената на престъпника. Въпреки че няма право да пребивава у нас, въпреки че след залавянето му е зачислен на държавна издръжка и целият народ плаща заради него. Наистина, сигурно името на престъпника е голяма тайна и нищо чудно да се окаже член на някоя от световните терористични групировки, криещ се от тайните служби.

Най – интересно от всичко е, че това не е първата противозаконна проява на алжиреца. Полицаи разкриха, че е арестуван на няколко пъти за подобни дела, но вместо да го изпратят откъдето е дошъл, той продължава да живее безгрижно на чужд гръб.

Колежки на Вики от съседните магазини са изтръпнали от ужас. Оплакват се, че и те непрекъснато са обсаждани от „тъмнокожи чужденци”, които всяват ужас и паника.

„Нахълтват в магазините на тумби от по 20- 30 човека, закриват щандовете и никой не може да види какво се случва. Ако се оплачеш на полицията, най – много да ти се изсмеят. А страховете и притесненията са си за наша сметка”, разказват момичетата и допълват, че от няколко месеца насам положението е станало наистина нетърпимо.

Надали политиците, допускащи безпризорно подобни елементи у нас ще се замислят за родителите на Виктория. По –  вероятно е да махнат с ръка и да се зарадват, че не е запалена тяхната къща. Но истината е, че положението стана нетърпимо и бомбата може да избухне всеки момент.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *