Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Засекли бургаското камикадзе и на софийското летище

На 10 юли сутринта лице със същата фигура и облекло и дори със същия багаж, било видяно от свидетели на летище „София“. Свидетелите се загледали в него, защото приличал на техен познат и дори щели да го поздравят, но после разбрали, че е друг човек. Той носел багажа си по същия начин и се мотаел от зала в зала на летището, минавайки няколко пъти през една и съща врата.

Хората са ужасени, защото макар и късно, се сетили, че и те можели да се превърнат в жертви. Освен тази информация има и още няколко обезпокоителни. Израел днес изиска главата на камикадзето, за да бъде направен по-добър посмъртен портрет, защото ние сме нямали необходимата техника. Израелски психолог пък разпространи анализа си, че атентаторът не е камикадзе и не се държи по типичен начин. Никой самоубиец няма да се представи пред Аллах по бермуди, с женска перука, което е обидно и най-вече с епилирани крака. Според него мъжът само е трябвало да сложи бомбата в багажника на автобуса и да се отдалечи. Типичните камикадзета не носят със себе си документи, дори и фалшиви. Мъжът се е готвел да напусне страната с фалшивата си самоличност, но негов съучастник, за когото може и да не е подозирал, го взривил дистанционно. Ако е подготвен за тази самоубийствена акция, щеше да има доста повече жертви в автобуса, твърди психологът. Съдебният лекар пък продължава да отстоява мнението си, че човекът от записите на летището не е човекът, който лежи в моргата.

Загадката се заплита и вече десети ден никой не може да открие самоличността на загадъчния мъж. Американски дипломатически източници пък разпространиха информация, че отношенията България-Израел силно са охладнели, тъй като българската страна е отказала да потвърди, че атентатът е дело на „Хизбулла“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *