Заразата с бактерията – убиец E.coli – дело на терористи – с видео

8

терористЕпидемията от смъртоносната бактерия Е.coli, която започна от Германия и набира скорост по света, се дължи на бактериологична терористична атака, пише сайта activistpost.com. Неговите твърдения се базират на следните доказателства:
Първо – многобройни огнища, като не може да бъде фиксиран първоизточникът. След Германия заразата беше засечена в Швеция, а след това в много други държави, включително и САЩ.

Второ – това е устойчивостта на антибиотици. Такъв щам, който не се влияе от познатите мощни лекарства може да бъде създаден лесно в лабораторни условия чрез генна мутация.
Трето – това е липсата на кръстосани заразявания и невъзможността да се проследи нормалният път на заразата с E.coli – от фекални остатъци при недобра хигиена. Германия е страната с най-високи стандарти за безопасност на храните в света и избухването точно бактерия убиецтам е твърде съмнително да е станало по естествен път.
Четвърто – рекомбинация на многобройни щамове на бактерията – убиец. Новият смъртоносен щам E.coli O104:H4 не е виждан никога досега и представлява комбинация на хибрид от други две бактерии.
Всичко това навежда на мисълта, че светът е изправен пред атака от биологично оръжие, смятат специалистите от сайта. Междувременно стана ясно, че заразата е достигнала и Канада и продължава да се разпространява по света с усилени темпове.

В Германия стартира разследване за умишлено заразяване с убийствената бактерия E.coli ! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

  1. [url=http://citalopramonline.gdn/]citalopram[/url] [url=http://kamagra-oral-jelly.bid/]kamagra[/url] [url=http://buyalbendazole.stream/]buy albendazole[/url] [url=http://prednisolone.men/]prednisolone[/url]

  2. wh0cd790997 [url=http://buyelocon9.top/]elocon lotion[/url] [url=http://buyclomid17.top/]can i buy clomid online[/url] [url=http://diclofenac-6.gdn/]diclofenac misoprostol[/url] [url=http://buyalbendazole11.top/]buy albendazole[/url] [url=http://rimonabant247.gdn/]buy acomplia rimonabant[/url]

  3. ZARAZATA S BAKTERIATA ES I NATO E UBIISTVENNA POSLEDNITE KANDIDAT CLENKI NE SA NAIASNO SAS ADA V KOITO JIVEEM OT 10 GODINI NADOLO NADOLO NADOLO TOVA CHLENSTVO E SMARTNIA AKT NA DARJAVITE OT 2004 NASAM STANAHME TEREN NA NATO ZA UCHENIA I TRINEROVKI KAK DA NAPADNAT BRATSKA RUSIA RABOTI VARHU VAKSINATA IMA NADEJDA

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *