Заради кризата: Все повече бг. мъже са пребивани от съпругите си и търсят закрила в съда!- с видео

1

jenki2Затягащата се криза и безпаричието са на път да наложат в ежедневието ни едно ново България явление – домашно насилие от жени над мъже. Непонятната за Балканите нова тенденция лъсва от жалбите, подадени в съда напоследък. Какво показват те: Над стотина мъжкари са отнесли яки шамари от нежните си половинки през последните няколко месеца. Като най-честите причини за тупаника според съдебните регистри са следните: Когато тъмният балкански субект пие ежедневно и редовно до пълно откосяване и падане под масата. Тогава той става лесна мишена на иначе слабата си откъмто мускули жени. И си го отнася здраво. Следващата най-често срещана причина за домашен кютек е
ако мъжът е останал без работа или пък работи, но носи смешни пари в къщи – направо да се счита сериозно jenki1застрашен. Обикновено домашната караманьола започвала с бурен скандал, следван от леки шамарни посягания и накрая се стигало до закона за юмручното право, което раздава нежната половинка на семейството.
Истината е обаче, че за разлика от жените, които често си го отнасят вкъщи и подават молби до съда, много от мъжете все още се срамуват да предприемат подобна стъпка. Макар че – не съвсем! Наскоро мъже от Бургас се престрашиха и поискаха от Общината да бъде създаден Център за закрила на мъже от домашно насилие.
Най-безмилостното и най-неморално домашно насилие е над възрастни, безпомощни и болни хора. Заради апетитите към имотите им, много от наследниците им не си поплюват и бият здраво, показва статистиката.
Подобни сцени са все по-често срещани и у нас откакто ни затисна кризата! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *