Зара зае мястото на Анелия в леглото на Мартин Данона – с видео

1

zaraБрадърката Зара е новата любовница на пловдивския богаташки наследник Мартин Данона. Истината за връзката им излезе по страховит начин – двамата по чудо оцеляха в зверска катастрофа. Единствената жертва на инцидента е черното ферари на Данона, което вече става само за скрап.

Пътното произшествие се случило в началото на месеца. Новината обаче била потулена след намеса на влиятелните родители на Мартин Данона. Пловдивският тузар и Зара се отървават с леки драскотини. Ферарито на

Мартин Данона и Анелия
Мартин Данона и Анелия

стойност над 300 000 лева обаче вече е в историята.

Данона и варненката са заедно от около 2 месеца. Зара дотолкова е омаяла Мартин, че успява да го накара да напусне родния си Пловдив и да се премести в София. Мартин Данона явно бързо е забравил за бившата си приятелка кака Анелия и се е насочил към най- оборотните мадами.

Пловдивският плейбой обаче се сдоби със слава извън пределите на

Христо Сираков спонсорира престоя на Зара в Ню Йорк
Христо Сираков спонсорира престоя на Зара в Ню Йорк

чалготеките под тепетата именно покрай фолк- певицата. След като Анелия го заряза, в борбата за богаташкото синче се намесиха златотърсачки от цялата страна. Но устата Зара, въпреки няколко месечния си престой в Ню Йорк, с връщането си в България веднага отмъкна Данона от конкуренцията.

След като напразно се опита да пробие в хайлайфа на Голямата ябълка, варненката Зара се прибра обратно у нас. А и след като изхарчи парите на спонсорите си, красавицата няма какво повече да прави в Ню Йорк. В България поне винаги може да се върне към стария си занаят да прелъстява заможни господа.

Анелия разказва за Мартин Данона. ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *