Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Започва делото срещу съдийката, запорирала “ 24 часа“ и „Труд“

Скандалната съдийка Мария Георгиева

След последното провинение на съдия Мария Георгиева, която се опита да запорира вестниците „24 часа“ и „Труд“ доста експанзивно е образувано дисциплинарното производство срещу провинилата се. Висшият съдебен съвет ( ВСС ) поиска най  – сериозното наказание за скандалната съдийка, а именно уволнение. Срещу съдия Мария Георгиева са подадени множество жалби, които доказват безспорните нарушения  на Георгиева, както по образуването, така и придвижването и приключването на поверените й граждански дела и производства за тази година.

Вестниците "Труд" и "24 часа"

Новината за поисканото уволнение на съдия Георгиева идва,  малко след като съдийката издаде поредното си спорно решение, чрез което се опита да спре издаването на вестниците „Труд“ и „24 часа“. Изглежда, че именно това становище на скандалната съдийка бе необходимата капчица, за да я погнат най – сетне от ВСС. Припомняме ви, че въпросната съдийка бе и основно действащо лице по друго дело, което стана публично достояние, а именно това за Централните софийски хали. Според специалистите и по това дело за акциите на Столична община в Централните хали тя  е взела  поредното скандално решение.

 По делото за Централните хали съдия Мария Георгиева отсъди колосален размер на адвокатски хонорар от порядъка на 150 бона. Изглежда обаче от ВСС са решили, че е крайно време да сложат точка на скандалните решения на съдия Мария Георгиева, за да спрат да валят множеството жалби срещу нея,  а и тя да получи своето заслужено наказание и да съзнае, къде й е мястото,  след като явно е изгубила представа в това отношение.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *