Започнаха да разпродават имотите на братя Галеви

2
Братя Галеви

Съдия – изпълнител е обявил за продан апетитен имот на известните като братя Галеви бизнесмени от Дупница, в който има дял и предприемачът от Перник Фьодор Фьодоров – Федята. Имотът се намира край Дупница и е с площ от шестдесет и осем декара.

Причина за продажбата са задължения на тяхна обща фирма „Инфра Асет” към лизингова компания в размер на повече от сто хиляди лева. Наддаването щяло да започне до няколко дни, а началната цена на търга ще е почти осемдесет и три хиляди лева.

Асфалтосмесител

Фирмата на Ангел Христов и Пламен Галев е с основна дейност пътно строителство и бе сред първите, които беше установена връзка на бившите барети със Сейшелските острови.

Съвсем наскоро, управителят на фирмата Веселин Пейчев и счетоводителката Невена Станоева бяха наказани с условни присъди, заради укриване на корпоративни данъци в размер на шестотин и шестдесет хиляди лева. Обвинението успя да докаже, че двамата намалявали размерът на фирмените доходи чрез фиктивни договори.

Така например, те продали на фирма от Сейшелските острови машина за почти два милиона и половина евро. В една от клаузите на договора пишело, че ако българската страна закъснее с доставката на оборудването, ще дължи неустойка в размер на два милиона евро. По мнението на детективите, подобна машина въобще не съществува и обявената цена от 2. 5 милиона евро е повече от абсурдна.

Борисов за Галеви:

http://www.youtube.com/watch?v=ICZ_q9VkSHE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *