Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Започна невиждана гавра с Къци

Съквартирантите този път задминаха и деца в пионерски лагер. Още от началото на Брадъра те си нарочиха Къци като най-безобиден и най-безпомощен. Те буквално следят всяка негова дума и започват да се подиграват с него при всеки удобен случай. Голямата му взискателност относно храна ги кара да избухват в смях.

Той настоява да се храни здравословно и иска плодове и ядки. Другите, а които не им пука какво ще ядат, го обвиняват в капризи. Но когато той извоюва плодове  или някаква друга придобивка, всички се хвърлят и се възползват от нея.

 Здравословните му проблеми са друг повод за смях. Къци не понася течението и изстива. Затова моли вратите да се затварят. Съквартирантите нарочно отиват и му ги отварят, за да следят за реакциите му. Къци оправда очакванията им и си направи палатка в леглото, за да не му духа. Това едва не изтъркаля всички от смях и те дълго се превиваха в градината. Най-гадно с него се подиграват Фънки, Ники и Юлиян. Почти всяка вечер те се промъкват до спящия шоумен и го мажат с паста за зъби, или му скрояват друг номер.

Най-черния хумор те проявиха снощи, като се въоръжиха с букети и в четири през нощта ги наредиха тихичко около леглото му, все едно е умрял. Дори се прекръстиха за мир на душата му. Отстрани гледката не изглеждаше толкова смешна. Къци се разбуди от течението, настъпи в просъница един букет и отиде да затвори вратата. Те веднага пак му я отвориха. Както каза преди два дни Мариана Попова, Къци не бива да търпи подигравките на по-силните от него и за негово добро трябва да излезе от Къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/H1J-XvdUS1w

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *