Започна наддаване и надцакване за Сашо Диков

1

sasho-dikovСтарото куче Сашо Диков е поканено да замести Росен Петров в Би Ти Ви, научихме от наши източници. След като водещият на „Нека говорят“ демонстративно декларира, че напуска телевизията и се мята партийно в обятията на Бареков, новите шефове веднага звъннали на Диков и му отправили сериозна оферта.

Колко е била сериозно по отношение на заплащането не е ясно, но явно Диков смята още веднъж да се премеси и със сигурност ще е за доста повече пари. От Нова мълчат за евентуалния трансфер и в момента се мъчат да вдигнат заплатата на чепатия водещ, за да не им бяга. Той пък използвал момента да си вдигне цената до небето.

Проблемът и на двете телевизии е, че не могат сами да си създадат кадри, а избират най-лесния начин – кражбата. Така пък зрителите стават разногледи и се питат кой канал са включили, защото свикват с даден водещ и изведнъж го виждат на друго място в съвсем друг облик и говорещ различни от досегашните неща.

По този начин и самите водещи губят своята идентичност, като менят като фурнаджийски лопати гледните си точки и веднъж викат да живее, а после долу за един и същ човек. Пада и рейтингът му, понеже хората, които са го харесвали заради някаква негова позиция, внезапно го виждат как твърди обратното.

Пример за всичко това е и Кеворк Кеворкян, който отивайки в Нова тв с „Всяка неделя“, се наложи да прокарва политиката на телевизията в предаването си, а не своята собствена и така обезличи и себе си и едно предаване с дългогодишна история.

Всеки камък си тежи на мястото, но проблемът на телевизиите днес е, че места много, а камъни малко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UXyAdK5t0t4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. ВИЕ АКО ВЗЕМЕТЕ САШО ДИКОВ ДА ВИ ВОДИ ПРЕДАВАНЕ ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ СИ СЛАГАТЕ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ. НЕ ГО ЛИ ЗНАЕТЕ КАКЪВ Е ТОЙ Е ГОТОВ ДА СЕ СКАРА СЪС ВСЕКИ, НЯМА НЕОБХОДИМОТО ВЪЗПИТАНИЕ, СМЯТА СЕ ЗА НЕЩО, А В СЪЩНОС НЕ Е НИЩО, ГОВОРИ СЪС ХОРАТА НА ТИ КАТО ЧЕ ЛИ Е БОГ, ТРЯБВА ДА ГО ИЗПРАТИТЕ В ПЪРВИ КЛАС ДА СЕ КУЛТЕВИРА И ТОГАВА ГО ПУСКАЙТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА КОЕТО НЕ МОЖЕ. КОГАТО ТОЙ СЕ ПОЯВЯВА НА ЕКРАНА ПОВЕЧЕТО ХОРА СМЕНЯТ СТАНЦИЯТА, ТОЯ НЕХРАНИМАЙКО НЕ ИСКАМЕ ДА ГО ВИЖДАМЕ. СЛОЖЕТЕ ЕДИН ЧОВЕК СВЕСЕН ПОДОБЕН НА МОМЧЕТО КОЕТО ВОДИ 120 МИНУТИ. БТВ ЗНАЕТЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ОБИЧА ОСОБЕНО СУТРИШНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕДАВАНИЯ КЪДЕТО КЛОНИТЕ ВИНАГИ КЪМ ОПОЗИЦИЯТА И СТЕ ПРОТИВ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, НО КАТО ЧЕ ЛИ НЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ ТЕ ВИНАГИ МОГАТ ДА ВИ ЛИКВИДИРАТ ЗА НЕКОРЕКТНИТЕ ПРЕДАВАНИЯ В ПОЛЗА НА ОПОЗИЦИЯТА. ЗНАЙТЕ ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ОБЪРНАТ И КЪМ ВАС И ЗА НУЛА ВРЕМЕ ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ДВОРЕЦА КОЙТО Е ПОСТРОЕН С НАШИ СРЕДСТВА И НЕ ЖЕЛАЕМЕ ТАКИВА КАТО ВАС ДА ГО ОБИТАВАТ. ПОМИСЛЕТЕ СИ ХУБАВО И СЕ ОПРАВЯЙТЕ ДО КАТО Е ВРЕМЕ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *