Заплашват живота на Христо Бисеров заради тайните на ДПС

0

Черната ръка надвисна върху главата на политика, не се знае колко време ще изкара

Христо БисеровТъмна заплаха е надвиснала над Христо Бисеров, който едва преди ден подаде оставка като заместник – председател на ДПС. Самият той официално изтъкна в мотивите си лични причини, но в пространството упорито вървят две други версии. Според първата е напуснал заради тежко раково заболяване, а според втората – заради неразбирателство с лидерите на движението и конфликт на интереси.

Днес едино т бившите лидери на ДПС – Осман Октай заяви в телевизионен ефир, че съществува реална опасност за живота на Христо Бисеров. Според него той разполага със страшно много пикантна информация за всичко ставащо в партията на Сокола, наясно е с вътрешните конфликти, взаимоотношенията между хората в партийното ръководство и отношенията с големите корпорации, чиито интереси се защитават срещу съответно заплащане.

„Досега той беше в кухнята на ДПС, а ситуацията около него се повтаря като от 2 000 година. Преди да се скарат с Иван Костов той бе Сивият кардинал в СДС, а оставката му тогава изпревари наказанието, което му бяха приготвили само с едно денонощие”, заяви Октай.

Допълнителен екзотичен привкус към ситуацията донесе и последвалите действия на самия Бисеров след като обяви оставката си. Той не само напусна всички висши постове, които заемаше досега, но и собственоръчно замрази членството си в ДПС. Хора от кухнята са категорични, че решението за оставка Христо Бисеров е взел след задълбочен разговор с настоящия секретар на МВР Светлозар Лазаров. Срещата се е състояла в парламента, но все още няма изтекла информация какво са говорили.

http://www.youtube.com/watch?v=aFFv_7tQ0CI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *