Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Запис от охранителна камера праща Чеци в затвора

Най – после обвинението извади солидни доказателства срещу Николай Русинов

Николай Русинов - Чеци

Николай Русинов – Чеци

Едно от най – скандалните наказателни дела у нас навярно е към своя край, след като на последното заседание по убийството на студентката Яна Кръстева бе предоставен видеоматериал от охранителна камера на „Граф Игнатиев”, която е заснела приличащ на единствения обвиняем Николай Русинов – Чеци мъж.

Припомняме, че младата жена бе зверски удушена след секс в Борисовата градина преди две години, а дълго време следствието не можа да се справи и да събере сериозни доказателства срещу поне един обвиняем.

На кадрите от камерата за нощно виждане ясно се различава мъж, който е с почти същите физически параметри като Чеци. Заподозреният е облечен с ¾ панталони и яке, има жълта чанта с надпис на английски. Часът на заснемането е 6: 30 – само половин час след убийството на Яна. Освен това човекът държи в ръката си бутилка.

След представянето на това ново доказателство, задължително трябва да бъде проведен следствен експеримент. Той ще докаже на 100 % дали Русинов е убиецът или не. Самият той няма право да откаже, ако това бъде поискано от неговите защитници или обвинението.

Приятелите на Яна Кръстева я описват като жизнерадостно и изключително контактно момиче

Приятелите на Яна Кръстева я описват като жизнерадостно и изключително контактно момиче

По време на последното заседание бяха призовани и компютърни експерти, които имали за задача да възстановят изтрити данни от личния компютър на Чеци. Специалистите свършили това и при изследване на данните са намерени сведения, че подсъдимият е правил опити да резервира билет за Южна Африка, откъдето не може да бъде екстрадиран.

Допълнително подозрение предизвикват още два факта. Първият е, че файловете за самолетният билет са от периода, в който Русинов бе издирван в България, докато в същото време той пребиваваше в Турция. Вторият е, че той се опита да заяви пред съдиите, че е ходил в съседната държава заради служебен ангажимент, което бе категорично отхвърлено от съдията.

Мобилният телефон на Николай Русинов – Чеци също е бил засечен на мястото на престъплението в 6 часа сутринта – времето, в което от Съдебна медицина предполагат, че Яна е била удушена. От неговия апарат е регистрирано интернет сърфиране. Върху жертвата пък бе открит биологичен материал от него и още един неизвестен мъж.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *