Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Запалиха родителите на проф. д-р Момчил Добрев, той подозира кръгове около ГЕРБ

Проф. д-р Момчил Добрев

Проф. д-р Момчил Добрев

На 21 септември тази година злосторници подпалиха софийското жилище на проф. д-р Момчил Добрев, който е посланик на добра воля. В 9 – 9.15 часа сутринта облечен в полицейска униформа индивид залива с бензин и подпалва външната врата на апартамента на професора. В този момент в жилището се намират възрастните му родители, единият от които е неподвижен, а Момчил Добрев е излязъл от дома си минути преди инцидента. Подпалвачът вижда как майката на Добрев го гледа през шпионката, закрива отвора на шпионката с пръст и драсва клечката кибрит. Пожарът се разгаря мълниеносно и само чудо спасява двамата старци да не изгорят като факли. Три месеца по-рано, на 06.07.2011г проф. д-р Момчил Добрев попита в прав текст Бойко Борисов следното:

1/. ИМА ОТПРАВЕНИ ЗАПЛАХИ ЗА СМЪРТ СРЕЩУ МЕН ОТ БЛИЗКИ ДО ВЛАСТТА ВИ ФИРМИ И ЛИЦА ИМАЩИ ИНТЕРЕС ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯ НА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД
2/. ДАЛИ ИМА НАРЕЖДАНЕ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ ДО АДМИНИСТРАТИВНИТЕ И ДРУГИ СЪДИЛИЩА ДА ИЗЧЕЗВАТ ДЕЛА СРЕЩУ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, МИНИСТЕРСТВА И ДРУГИ.
3/. ДАЛИ ИМА ПОРЪЧКА ЗА СЪСИПВАНЕ НА НЕУДОБНИ НА НЯКОИ ВЪВ ВЛАСТТА СЕМЕЙСТВА ЧРЕЗ НАП И ПРОКУРАТУРА

Момчил Добрев е убеден, че бруталният опит за покушение срещу него и семейството му е в резултат на водено от него съдебноцветелина бойко дело. А именно:

1/. ФИРМАТА „ ГОЛДМЪН МЕНИДЖМЪНТ”-ООД Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРЕДИТОР НА ДЪРЖАВНАТА ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД – съгласно счетоводна експертиза приета в Софийски Градски Съд е тридесет и шест цифрено число. Т.е. минимум 150 милиарда лева, колкото е фактурата . Делото изчезва неслучайно време на управлението на съдията Георги Колев в СГС – един от близките на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и ГЕРБ. Цялото общество знае, че Бойко Борисов е решил да даде фирма „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД на своя близка бизнес-дама. Не случайни са и всички действия на депутатите на ГЕРБ – Български пощи е изваден от забранителния списък. Фирмата ВЕЧЕ Е ОБЕЩАНА НА БЛИЗКА ДО БОЙКО БОРИСОВ.
ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА ЛОРД МОМЧИЛ ДОБРЕВ Е ЗАПЛАШЕН С УБИЙСТВО ОТ БЛИЗКАТА ДО БОЙКО БОРИСОВ БИЗНЕС ДАМА. ЗАПЛАХАТА Е В СМИСЪЛ , ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖАВА ЛОРД ПРОФ. Д-Р ПОСЛАНИК НА ДОБРА ВОЛЯ МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДА ТЪРСИ ПРАВАТА НА ФИРМАТА , КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА „ ГОЛДМЪН МЕНИДЖМЪНТ”-АД ОТ ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД , СЪЩИЯТ ЩЕ БЪДА ФИЗИЧЕСКИ ЛИКВИДИРАН.

А ФАКТИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ДОКАЗВАТ ПО-ГОРНОТО:
ПАРЛАМЕНТА С ГЛАСОВЕ НА ГЕРБ ИЗКЛЮЧИ ОТ ЗАБРАНИТЕЛНИЯ СПИСЪК ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД.
ОБЩЕСТВЕНОСТТА БЕШЕ УВЕДОМЕНА ЗА ИНТЕРЕСА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ПРИВАТИЗИРА ЧАСТ ОТ „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД.
А БЕЗСПОРНО Е , ЧЕ ФИРМА „БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЕ – ПРИЕТО И ПОТВЪРДЕНО И ДОКАЗАНО КЪМ ФИРМАТА „ ГОЛДМЪН МЕНИДЖМЪНТ”-АД, ЗА НАД 150 МИЛИАРДА ЛЕВА.

ЛИЧНО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКО БОРИСОВ Е УВЕДОМЕН ЗА ТОВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ ОЩЕ НА ДАТА 09.07.2010Г. И СЛЕД ТОВА ОЩЕ ПЕТ ПЪТИ.
МИНИСТРИ НА ТРАНСПОРТА – ЦВЕТКОВ И СЕГАШНИЯ СА УВЕДОМЕНИ ЛИЧНО КАТО ИМ Е НАПРАВЕНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА СПАЗЯТ ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА- ПОСЛЕДНОТО Е ОТ ДАТА 11.04.2011Г.
ЗА ТОВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е УВЕДОМЕНО ПРЕДИ ТОВА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ – ДАТА 22.05.2009Г.
БИЗНЕС ДАМАТА НА КОЯТО Е ОБЕЩАНА ФИРМА „ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ”-ЕАД ЗАПЛАШИ КОНКУРЕНТ ПОЖЕЛАЛ ДА ЗАКУПИ ЧАСТ ОТ български пощиБАНКОВА ИНСТИТУЦИЯ, И СЪЩИЯТ ОТТЕГЛИ ОФЕРТАТА СИ НЕЗАБАВНО- ЯВНО ЗАПЛАХАТА Е БИЛА ГОЛЯМА И ЯСНА И КОНКРЕКТНА.

2/. ОЩЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПРЕМВРИ 2009Г. МОМЧИЛ ДОБРЕВ Е ПРЕДУПРЕДЕН , ЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ НАД 48 ДЕЛА В СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА СЪДИЯ ГЕОРГИ КОЛЕВ, КОЙТО С ЯВНА ПОДКРЕПА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ СТАНА РЪКОВОДИТЕЛ НА ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД,
ТАКА И СТАВА.
ИМАШЕ ДЕЛА СРЕЩУ МИНИСТРЕСТВО НА ФИНАНСИТЕ ЗА 48 МИЛИОНА ЩАТСКИ ДОЛАРА И ДРУГИ ТАКИВА ДЕЛА СРЕЩУ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ И ДЪРЖАВНИ ФИРМИ.
МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ БОЙКО БОРИСОВ И МИНИСТЪРКА НА ПРАВОСЪДИЕТО МАРГАРИТА ПОПОВА БЯХА ЛИЧНО УВЕДОМЕНИ ЗА ТОВА ИЗЧЕЗВАНЕ И ЗА ДРУГИ НАРУШЕНИЯ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. НЕ ПОСЛЕДВА НИКАКВА РЕАКЦИЯ И НЕКАКВО ДЕСЙТВИЕ.

3/. ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2009Г. НА СРЕЩА МЕЖДУ БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ , АЛЕКСЕЙ ИВАНОВ И ДРУГИ ЛИЦА, А В ПОСЛЕДСТВИЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ И ТРИМА ПРОКУРОРИ, ДВАМА ОТ КОИТО ГЕЙОВЕ, С ЦЕЛ СЪСИПВАНЕТО НА ФАМИЛИЯ ДОБРЕВИ.
НАП ПОСТАНОВЯВА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ОБЕЗПЕЧИТЕЛНИ МЕРКИ „ ЗА УЖ „ ПРЕДПОЛАГАЕМИ ПУБЛИЧНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В РАЗМЕРИ ПО НАД 2 000 000 / ДВА МИЛИОНА/ ЛЕВА ЗА ВСЕКИ ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВО ДОБРЕВИ И ФИРМИТЕ ИМ, А ТОВА ЧЕ „ УЖ МОМЧИЛ ДОБРЕВ Е ПРИДОБИЛ ДЕСЕТКИ ИМОТИ ОТ 2004 ДО 2009Г. И РАЗДАЛ ИМЛИОНИ НА ТРЕТИ ЛИЦА”.
МОМЧИЛ ДОБРЕВ НЕ Е ЗАКУПИЛ НИТО ЕДИН ИМОТ, НЕ Е ДАЛ НИТО СТОТИНКА ЗАЕМ НА ТРЕТИ ЛИЦА.
ТОВА Е ПОРЪЧКАТА НА ГОРНИТЕ ТРИ ЛИЦА.
ЗАПОРИРАНИ СА И ПЕНСИИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ НА МОМЧИЛ ДОБРЕВ.
ФАМИЛИЯ ДОБРЕВИ СПЕЧЕЛВА ОЩЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2011Г. ПЪРВОТО ДЕЛО СРЕЩУ НАП И СЪДЪТ ПОСТАНОВЯВА – ОТМЕНЯ ТЕЗИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ОБЕЗПЕЧИТЕЛНИ МЕРКИ. СПЕЧЕЛВАТ СЕ СЛЕД ТОВА И ДРУГИ ДЕЛА СРЕЩУ НАП.
ДО МОМЕНТА НАП НЕ ВДИГА ВЪЗБРАНИТЕ . МОМЧИЛ ДОБРЕВН Е ПОИСКАЛ ОТ БОЙКО БОРИСОВ И МИНИСТЪРА НА

Проф. д-р Момчил Добрев

Проф. д-р Момчил Добрев

ФИНАНСИТЕ ДА УВОЛБНЯТ КРАСИМИР СТЕФАНОВ И НЕГОВИ ПОДЧИНЕНИ. ТОВА НЕ СТАВА .

КАТО РЕЗУЛТАТ „ ОПИТ ЗА БРУТАЛНО УБЕЙСТВО!!!!”.

ЛОРД ПРОФ. Д-Р МОМЧИЛ ДОБРЕВ Е ДИПЛОМАТ НА ДОБРА ВОЛЯ И ПОСЕГАТЕЛСТВОТО НАД СЕМЕЙСТВТО МУ Е ПРЕЦЕДЕНТ В ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА.
ТОЙ СМЯТА ДА ИНФОРМИРА ВСИЧКИ ПОСЛАНИЦИ, ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ, САЩ , РУСИЯ,
ТОЙ СМЯТА ДА ПОИСКА ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКО БОРИСОВ , МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ДАЖЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ БАРОЗО, КОЙТО ВЪПРЕКИ ЧЕ Е БИЛ ИНФОРМИРАН СТОТИЦИ ПЪТИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, РЕКЕТА, ИЗНУДВАНИЯТА ,НА КОЙТО Е ПОДЛОЖЕН, ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ НЕ Е ПРЕДПРИЕЛА НИКАКВИ МЕРКИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Запалиха родителите на проф. д-р Момчил Добрев, той подозира кръгове около ГЕРБ

 1. beavus Отговор

  25.09.2011 в 11:46

  glupaci,toa e izmamnik be,kak ste se vyrzali na tea gluposti,4ak da pi6ete.

 2. Начко Отговор

  26.09.2011 в 10:39

  В Държавата Абсурдистан -това е напълно вярно и възможно.Затова не ни искат в Шенген!

 3. ivo Отговор

  09.12.2011 в 16:12

  Хора, този човек е измамник и луд!!!
  Диагнозата му е шизофреник, той е изключително опасен. По никакъв повод не му се доверявайте, че след това ще заведе поредното безумно дело срещу вас, а това ще ви струва време и пари. Питайте за него и Мариола Гарибова в Софийска Градска прокуратура и в Софийска Районна прокуратура!!!

 4. Павлова - 0878685688 Отговор

  22.10.2012 в 14:18

  Моля Ви за съдействие по компетентност и на пазарен принцип!
  9г водя с.Иск с/у ИА\“Главно инспекиця по труда\“МТСП /лицето Татю МЛАДЕНОВ-сега-ГЕРБ-М-р МТСП/инж.по ВиК??../, тогаво ИД на ИА\“ГИТ\“МТСП-от НДСВ..??!
  Казусът е: Дискриминационен текс на ЗДСл! е Действия и Бездействия на адм.Орган!!! Допълнително ми \“спретнаха\“ казус-Адм.съд-Плевен-в нар. на АПК-НЕКОНСТИТУИРАН \“Ответник\“, на когото издадоха и Изп.лист??? и то при ЛИПСВАЩ СЪДЕБЕН Акт, а..с/у /само резолюция в/у Молба на НЕконституераният\“ ответник\“…поредица ПРОЦЕСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ на съдът с марка \“РБ\“ , \“Правораздаващи\“ корумпати от съд.с-ма, протежета на партийно-овластени ПРЕСТЪПНИЦИ! МОЛЯ за съдействие по КОМПЕТЕНТНОСТ и при договорка за съдействието! Павлова – 0878685688

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *