Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Заменките на земи и гори – келепир от няколко милиарда за шепа избрани, жесток удар за България! – с видео

zamenki11

Заменка: гора срещу кокошка !

Една от най-мръсните далавери през последните години – не само заради парите, но и заради погубването на хубавата българска природа, е заменките на земи и гори. Агроминистърът Мирослав Найденов оповести, че сумарно държавата е ощетена с няколко милиарда лева, като този подвиг е дело не само на кабинета „Станишев”, върху който сегашните упралвящи по принцип хвърлят огън и жупел.

Такава е преценката на независими оценители. Сега специална работна група, в която участват представители на правителството, както и хора от коалиция „Да остане природа в България” се връщат години назад и проверяват една по една тези наистина мръсни сделки, в които „правилните” хора се stanishevсдобиваха с огромни терени край морето срещу наистина жълти стотинки.

Според министър Найденов Сергей Станишев носи пряка вина за станалите по негово време заменки на земи и гори, макар като бушон да гръмна назначеният от предишното правителство шеф на Държавната агенция по горите Стефан Юруков, който в момента е разследван. Всички знаем как без благословия от най-високо това не може да стане.

Нещо повече – дни преди да сдаде властта на последното си заседание министерският съвет на Сергей Станишев одобри с гласуване ударно 47 заменки наведнъж. След облажилите се от тези операции не е кой да е, а братът на Сергей Станишев – архитект Георгий Станишев. И заменката в негова

Заменките на чукари с апетитни гори и плажове ощетили държавата с милиарди!
Заменките на чукари с апетитни гори и плажове ощетили държавата с милиарди!

полза не е случайна – на Черноморието в местността Карадере край село Бяла. С девствени плажове и великолепни дъбови гори… Знае архитектът кое е хубаво, нали? Пък и като си има вуйчо „владика” знае и какво да иска, и как да го получи.

Сегашният земеделски министър смята, че напълно е възможно да се стигне до нещо нечувано досега у нас – да се търси колективна съдебна отговорност за тези злоупотреби. Друг е въпросът, че дари и да бъдат осъдени виновните – не само Станишев и компания, не само и другите министри от предишни кабинети, някои от най-хубавите кътчета на България вече са безвъзвратно погубени след налетия в тях бетон.

Оказа се че това, което причиниха досега българските правителства на плажовете и горите в държавата кара да бледнее другият тайфун, който неуморно унищожава природата без някой да е пожелал да го спре – дървената мафия. Skandalno.net
Пореден случай на престъпна заменка- този път във Варна! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *