Заловиха Галена с наркотици

1
Спипаха Галена с дрога

Фолк фурията Галена бе сгащена с марихуана и се размина на косъм с една вечер на топло. Изпълнителката на „Тихо ми пази“ е била спипана с трева във Велико Търново при неочаквана проверка на полицаи, които намерили дрогата в чантичката на звездата, издават очевидци.  Случката се разиграла пред местно популярно заведение.  Според очевидци след като Галена приключила вечерята със свои дружки, звездата  се качила в автомобила си да се прибира, но в този момент полицията я е изненадала с неочакваната проверка.

Галин най-вероятно пак е нахокал разюздената си съпруга

Първоначално униформените не разпознали изпълнителката на „Тихо ми пази“ и изискали дамската й чанта, за да я проверят. В чантичката на Галена полицията намерила цигара марихуана, но до арест така и не се стигнало.  Куките в крайна сметка разпознали фолкаджийката и си пожелали, за да докаже, че е тя, а и в крайна сметка да се размине с една нощ в пандиза да им изпее някой от хитовете си. Униформените все пак конфискували дрогата, но тъй като количеството й не противоречало на закона,  жената на вафления местен бос Галин се разминала само с мъмрене.

Според запознати е много вероятно някой завистник да е спретнал номер на Галена, тъй като тя и мъжът й  са трън в очите на много от местните магнати, защото развиват много успешен бизнес и непрекъснато разширяват обсега му.

Галена за малко да си получи дозата на точното място!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *