Заловиха алжиреца, който нападна Виктория с нож

0

Вики нападателАлжирецът, който нападна с нож студентката Виктория, бе задържан рано тази сутрин. От МВР отказаха да дадат подробности и ще направят специална пресконференция пред сградата на вътрешното министерство. Търсенето продължи не само на територията на София, но и в цялата страна.

Вчера полицията в Благоевград бе вдигната на крака заради сигнали, че Салахадин е забелязан там. Претърсван е и Видин, тъй като алжирецът е ходил в града със свои приятели да търси начин да се прехвърли в Сърбия.  Салахадин бин Аладин е от около година в България. Той е подал  документи за българско гражданство, но молбата му все още се разглеждала. нож нощемПрави се проучване на семейството му в Алжир и дали той е политически преследван в родината си.

Статутът му у нас е бил нелегален имигрант и единствният документ е бил служебна бележка, че е кандидаствал за гражданство. Засега не е ясно с какво се е издържал цяла година, докато е пребивавал в страната.

Припомняме, че той нападна с нож студенката Виктория, която работи в денонощен магазин на улица „Пиротска“ и поиска да вземе оборота. След като обрал парите, той й нанесъл десет прободни рани по цялото тяло, включително и на главата. Момичето бе спасено в Пирогов, където беше с опасност за живота, а в страната започнаха ксенофобски демонстрации и прояви.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/R6twJ15x6Co

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *