Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Закриват ЦСКА до март

Александър Тодоров Александър Томов

Александър Тодоров Александър Томов

ЦСКА ще бъде обявен във фалит до два месеца, разкриха юристи с опит в спортното и трудово право. Закриването на клуба ще стане с любезното съдействие на печално известния с прякора си Сашо Aпaшо бивш неуспял политик Александър Томов, футболният Буратино е навързал като свински черва десетки институции, организации, клубове, мениджъри, футболисти и треньори. Всички те са обединени в едно – жертва са на измама от страна на „червените“. Както се казва разговорно, ще имат да вземат.

През февруари и март предстоят тежки дела срещу ЦСКА за обявяване на клуба в несъстоятелност. Сегашното ръководство на „червените“ не само не гарантира стабилност, но го е ударило само на обещания и на слухове за мистични спонсори.

ЦСКА

ЦСКА

Над 14 милиона са задълженията към физически и юридически лица. Поне на още 1 милион възлизат неизплатените заплати и възнаграждения на сегашните футболисти, треньори и служители на стадион „Българска армия“. Вътрешното брожение също може прерасне в бунт, който да осуети подготовката за новия сезон и въобще участието на отбора в първенството на А група.

„Лицензът на ЦСКА виси със страшна сила. Съмнявам се, че „червените“ ще успеят да получат лиценз следващия сезон , коментират специалистът по спортно право Георги Градев. Той разкри, че ръководството в лицето на Александър Томов и Александър Тодоров не изпълнява сключените споразумения със стария треньорски екип, начело с Милен Радуканов, както и с Рангел Абушев. Отделно през февруари и март предстоят две заседания по дела за обявяване на клуба в несъстоятелност в Софийския градски съд. Делата са заведени от охранителната фирма „Лкжрим Гард“ и пернишката „Юнис“. Според капацитети ЦСКА има два пътя. Първият е да намери мощна фирма, която да поеме клубните дела. За целта обаче трябва да се отърве от Александър Томов, който продължава да стои на входа и на изхода на клуба откъдето очаква приходи за личните си сметки.

Нито един сериозен бизнесмен не иска да инвестира, докато Сашо Апашо, известен с пъргавите си пръстчета, стои начело на клуба. Вторият път е ЦСКА в сегашния си вид да се разпусне. Тогава има вариант, за който преди време се провеждаха сондажи – създава се ново дружество – „ЦСКА 1948″, и тимът започва от аматьорския футбол. В този случай всички задължения ще тежат върху вече старото дружество, което остава в историята.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *