Закопчават Кристина Патрашкова с белезници – с видео

1

ПатрашковаУважаван наш вестник публикува новината, че Кристина Патрашкова ще бъде принудена да отиде в Софийски градски съд с белезници. Главната редакторка на вестник „Галерия” не се явявала последователно като свидетел по делото за изтичане на информация от ДАНС. Дори понесла глоба в размер на 500 лв., но въпреки това нямала намерение да се яви. Ето защо се наложило съда да вземе решение да бъде отведена на делото принудително.
kristina_patrashkova9Същата глоба е наложена и на заместника на Патрашкова във вестника, Явор Дачков. Той получил предупреждение, че ако отново не се яви в съда, също ще бъде доведен насила чрез съдебна полиция.
Обвинението гласи, че копирана на флашка секретна информация е била публикувана на страниците на „Галерия”. В съда застанали трима агенти на ДАНС, които подробно описали ситуацията с флашките.
дачковВ интервюта Дачков твърди, че получил коментираният доклад в пощенската си кутия. Това все още не е доказано и развитието по делото предстои. То обаче няма как да се случи без присъствието на Кристина Патрашкова и Явор Дачков в залата.
В този доклад става въпрос за Анализ на състоянието на средата за сигурност и отчет за собствената дейност на ДАНС през първите шест месеца на 2009 г. Това е документ, който се води, че е строго секретен и не би трябвало да излиза в публичното пространство. Вероятно съдебната акция срещу двамата журналисти е отмъщение на ГЕРБ-ерското правителство, което бе буквално разтърсено из основи от поредицата СРС, които вестник „Галерия“ публикува. От тях стана ясно, че премиерът Бойко Борисов опъва часър над определени бизнесмени и олигарси, а отделни министри и шефове на агенции водят помежду си мръсни войни за влияние. skandalno.net ще следи за вас сагата с вендетата на правителството срещу Дачков и Патрашкова.

Виж Кристина Патрашкова в „На инат“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. balgaria vinagi e bila rakovodena ot bandi.tezi pone ne ni trovjt s ideologii.i se starajt da spazvat minimalno evropeisko prili4ie ot kumova srama zapred es

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *