Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Захари Бахаров на косъм от смъртта

Захари Бахаров на прага на смъртта

Драматичният инцидент бележи детството на един от най- популярните ни актьори Захари Бахаров.

Едва на 17 години, звездата от „Дзифт“ и „Под прикритие“ оцелява на косъм във водата на Дунав. Актьорът и баща му Иван Бахаров се преобръщат с моторна яхта в един от най- опасните участъци на реката, в близост до град Лом. Близо пет часа двамата са в неизвестност . Спасителни екипи претърсват огромни участъци,  докато ги намерят.

„Това е може би най- болезненият спомен в моя живот. Яхтата просто се удари в един шинел. Преобърнахме се и наистина за малко щяхме да се удавим. Имах чувството, че никога няма да изплуват  с баща ми и да се доберем до сушата. Беше студено, мръсно, гадно. Никога няма да изхвърля този спомен от съзнанието си.“

Актьорът споделя, че са оцелели като по чудо.  Случайно преминаваща румънска лодка им помага. Часове наред обаче Бахаров и баща му не успяват да се свържат с близките си. През това време майката на  известните Явор и Захари, смъртно уплашена, звъни на спасителната служба.  Два екипа тръгват да ги търсят.  Едва след няколко часа откриват бедстващите.

Захари Бахаров близко до смъртта при инцидент с лодка

Инцидентът става централна новина във вечерните новини през 1997 година. Всички телевизионни програми показват премръзнало момче, което години по- късно отново ще е на екран, но вече като звезда. След нещастието Бахаров развива фобия от водата, която преодолява едва наскоро.

Именно мореплаването си остава голямата любов на баща му, който почина преди около няколко месеца. Пестял всяка стотинка, за да си купи яхта, макар и малка. Преди нелепия инцидент времето, прекарано на семейната лодка, е сред най- хубавите спомени за двамата братя. Макар родителите им да се развеждат, Явор и Захари запазват приятелски отношения с него.

Захари Бахаров намери любовта в лицето на водещата Диана Алексиева, с която са заедно повече от 5 години. Актьорът не крие, че именно Диана му помага най- много, за да преодолее загубата на баща си.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *