Забраняват дантелените гащи на рускините!

0

gashtiРусия и страните от Митническия съюз забраняват вноса в страната на дантелени гащи, предадоха руски осведомителни агенции. Причината не е, че бельото е греховно и секси, а съвсем елементарна – не е полезно за здравето на носещите го.

Оказва се, че дантелата е на мода и всяка рускиня крие в гардероба си поне десесет чифта от ценния артикул. Лошото е обаче, че вносът е предимно от Китай и Турция не отговаря на руските норми за матирии, които пропускат достатъчно въздух до носещите ги. Отправен е ултиматум до фирмите – вносителки да вкарват само качествена стока на пазара, иначе лицензът им ще бъде отнет. Те пък се оправдават, че качествената стока е скъпа и има опасност пазарът на бельо да се задръсти с непродаваеми бикини, а дамите да тръгнат съвсем без гащи.

Изнесена бе и любопитна подробност, че десет процента от целия внос на чужди стоки в страната е…дамско бельо. Жените станали особено придирчиви към интимните си одияния и ги предпочитали с повече дантелки и панделки.

За опасността от така модерните дантелени гащи пък алармирали лекари, които масово лекуват руските хубавици от алергии, вагинити и дори гъбички, предизвикани от некачествените и щедро киснати с различни химикали долни гащи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1l5XTvP8MqA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *