Забраниха продажбата на имоти без здравна вноска

3

Поредният тъпоумен закон бе приет от депутатите днес. Не можеш да продадеш никакво свое имущество, движимо или недвижимо, ако не си си платил здравните вноски. Министър Атанасова гордо каза, че това е начин да се пребори с нарушителите и призна, че милион и половина българи са без здравни осигуровки. Хората веднага обявиха мярката за дискриминационна. Много от тях извършват сделки ежедневно, но са предпочели да се осигуряват в частни фондове или са поели риск да си плащат, ако се разболеят. По-малоумен закон досега не съм виждал, коментира варненския бизнесмен Павел Николов. Аз имам здравна застраховка, каза той. Плащам достатъчно пари, но на фирма, която съм сигурен, че ще поеме лечението ми, ако се разболея. От мои работници виждам какви услуги им предлага здравната каса, когато изпаднат в неработоспособност.

Осигурени или не, всички плащаме и на джипито, и в болницата и на частни лекари. Въпрос на личен избор би трябвало да бъде как ще осигуряваме здравето си, коментираха веднага в Интернет потребители. Други буквално изпищяха, тъй като им предстоят сделки, а не са плащали на касата с години. По-евтино ми излиза да платя на лекаря, отколкото на касата.

Според депутати в залата законът се приема, за да се налеят пари в НЗОК, откъдето чиновници взимат яки бонуси и се правят далавери с лекарствата на хроничноболните.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

 1. Малоумници! Те ще ми дават наклон как и къде ще се осигурявам. Нищо смислено и полезно не свършиха!

 2. малоумията е законна черта на властимащите-А ЗАЩО НЕ ПРИЕМАТ ЗАКОН ДА НЯМА РАЗВОДИ И КОЙТО СЕ РАЗВЕДЕ ДА ВЗЕМА БЕЛЕЖКА ОТ НАП ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ЛЮБОВНИЦАТА СИ-ИЗОБЩО НАП ДА СТАНЕ ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА И ДА РАЗРЕШАВА КОЙ С КОГО ДА ХОДИ,КОЙ ДА РАЗВАЛЯ СЕМЕЙСТВА,А ТЕЗИ КОИТО ЖИВЕЯТ ПОСТОЯННО В ЧУЖБИНА КАКВИ БЕЛЕЖКИ ЩЕ ВЗЕМАТ ОТ НАП-ИЗОБЩО ПЪЛНА ДЕМАГОГИЯ-Да се въведе закон за депутати-който е ДЕБЕЛ ДА НЕ МОЖЕ ДА ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА

 3. 43
  2

  10

  Отговори
  Венелин преди 2 седмици
  ОТКРОВЕНИЕ НА СВЕТИ ИОАНА БОГОСЛОВА
  ГЛАВА 14.
  16. И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им,
  17. та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *