Забраниха на Лейди Гага да влиза в Индонезия !

0
Лейди Гага
Скандалната певица пропуска концерта в Джакарта

Лейди Гага ще подмине столицата Джакарта без концерт. Това стана ясно, след като индонезийските власти забраниха на скандалната певица да влиза в страната им.

Очакваше се концертът, планиран за 3-и юни да бъде най-зрелищното шоу в Азия, но всички ще трябва да си останат само с очаквания. Били са отпуснати 52 000 билета плюс още 2000 извънредни. От Индонезия обаче, забраниха издаването на работна виза, на провокативната Гага.

Индонезия е с население от 240 000, предимно мюсюлмани. Лидерите на страната са заявили, че ако Лейди Гага все пак влезе в Джакарта, са подготвили 30 000 поддръжници, които да блокират самолета й. Според ислямистите, звездата е била опасна за моралните им ценности, защото винаги е разголена, провокативна и безсрамно скандална.

Джакарта
Джакарта, Индонезия

Турнето на Лейди, обикаля 32 града, като изявите и ще бъдат 64. В Токио, тя направи невероятно шоу, което беше 3 поредни дена. На 14-и август ще се забавляваме с нея на националния стадион „Васил Левски”. Интересът е огромен, а вече са пуснати и билетите, които струват 70 лв.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *