Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Заблуда! В „Къртицата“все още нямало къртица

100 кила, Киро и МигленаЗрителите на „Къртицата“ не могат да нацелят кой е предателят, защото в предаването все още няма такъв.

Това издал човек, близък до продукцията, на няколко чашки повече. Той бил запознат със сценария и конструкцията на предаването и в другите страни. Действало се по два начина. Единият е няколко къртици едновременно се пускат в базата и която оцелее до края, тя взима наградата. На останалите преди елиминации се казва да не признават, ако те са били с тази роля. Понеже у нас това е първият сезон, режисьорът предпочел вторият вариант – изобщо да няма къртица.  Тя ще бъде избрана в четвъртък, след елиминациите и чак тогава играчът ще разбере, че ще играе тази роля. Ковчези

Психологът на предаването Ани Владимирова е направила портрети на участниците и е очертала най-подходящите.  Върху кого ще се спре продукцията, ще знае само тя и режисьорът и то тази седмица. Целта е всички играчи да се изнервят максимално, всеки да подозира другия, да се гледат на кръв, да изпадат в конфликти, да се подиграват един на друг и да се дебнат. Резултатът вече е налице.

Някои едва се понасят, Велислава реве непрекъснато, Икебаната рони сълзи не по-малко от нея, а мъжете пък вече са готови да прехвръкнат през оградата и да намерят каквато и да било жена на каквато и да е цена. Сексуално напрежение, напрежение от затвореното пространство, нерви от мисиите, обстановката се нагнетява и всеки съзира в думите на другия лицемерие, поза и притворство. Що се отнася до знаците, които се оставят всяка седмица, самите играчи стигнаха до извода, че те могат да паснат на всеки един от участниците. Всеки е спортувал, всеки е ходил на море, всеки е учил някакъв език, всеки е променлив и непостоянен като хамелеон. Това са универсални знаци и екипът може да даде смислено обяснение за тях, свързано с всеки един от останалите в базата. А в това време зрителите се правят на Агата Кристи и пращат ли пращат СМС-и. Нека пращат. Всъщност това е целта на играта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Заблуда! В „Къртицата“все още нямало къртица

  1. Генгензлеви Отговор

    04.06.2013 в 17:26

    Разбира се че няма къртица,който оцелее накрая казва че е къртица и готово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *