За Том Круз Кейти Хомс била само послушна кукла

0
Том третирал Кейти като кукла

Скандалните признания около разпадналия се брак на Кейти Холмс и Том Круз не спират да валят едно след друго. И този път откровението идва от актрисата, която поиска развод от Том, най – вече заради сциентологията, която изповядва той и налагаше и на дъщеря им Сури.

Кейти не спира с признанията...

Сега обаче за медиите зад океана актрисата признава, че едва ли не и нейният съвместен с Том живот като този на Джони Деп и Ванеса Паради е бил същински ад не защото двамата са се изчерпали един към друг обаче, а защото таткото на Сури бил ужасен ревнивец и деспот. Кейти Холмс сподели, че докато е била с Том Круз се е чувствала като безполезна кукла, която само слуша и изпълнява неговите поръчения.

Думите на холивудската звезда бяха потвърдени и от нейни приятели, които заявиха, че докато тя е била с Том не е имала право на свой социален, а дори и професионален живот, защото той дори не й позволявал да пътува сама заедно със свои колеги в чужбина. Някои светски хроникьори зад океана обаче заподозряха, че нападките на Кейти към Том Круз са доста преувеличени, за да може отсега да повлияе на решението на съда в Ню Йорк, тъй като стана ясно, че тя ще настоява за пълно попечителство над Сури.

Разводът на Кейти и Том се очертава доста шумен!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *