За пореден път: Съдия – изпълнител издирва Преслава за неплатени сметки!

0

За втори път в последните месеци

Преслава
Преслава

Сензационни разкрития за поп – фолк примата Преслава направиха възмутени съседи от Пловдив, които разкриха, че не си е плащала задълженията към общите части на кооперацията повече от две години. Поради неизплатените суми, в момента певицата е издирвана под дърво и камък от съдия – изпълнител, който има твърдото намерение да конфискува част от имуществото или да я накара да си плати.

Припомняме, че Преси имаше подобни проблеми за първи път още преди три или четири месеца, но работата сякаш се размина. Тогава разярени комшии я дадоха под съд, защото дълго време отказваше да плаща задълженията си по етажната собственост. В крайна сметка певицата натрупа солидна сметка, която така или иначе бе изплатена от останалите обитатели на кооперацията.

Преслава се крие
Преслава се крие

Преслава се сдоби с чисто ново жилище в квартал „Кючук Париж” в Пловдив и преди години непрекъснато живееше там, като плащаше всичките си сметки. От известно време насам обаче нямала никаква възможност да се появява поради непрекъснатите си ангажименти и зарязала всичко.

Приятелки на Преслава пък са убедени, че съседите са й подлели вода пред властите от чиста завист и злоба. Защото е много по – лесно да й звъннат един телефон и да припомнят, че има да плаща, отколкото да се разправят с полиции и съдии. Никой от тях обаче не си направил труда да й се обади, а предпочели да издевателстват по най – неприятния начин.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=edrSDz91zVA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *