Зейнеб предаде Гала

0

Странна връзка имат Гала и Зейнеб. Водещата на предаването „На кафе“ и амбициозната й репортерка уж са си доста близки, даже ходят на съвместни ваканции, а тези дни се оказа, че отношенията им не са чак толкова безкористни.

Новата рубрика на брадърката е копие на „Пълна промяна"
Новата рубрика на брадърката е копие на „Пълна промяна“

„От много време исках да направим нещо, с което хем да помагаме на зрителите, хем да сбъднем някаква тяхна мечта и да влизам в ролята на добрата фея въодушевено разясни Зейнеб. Обяснението й автоматично бе изтълкувано като намерение да конкурира другите „добри феи“ в родния ефир – Наталия Симеонова от Би Ти Ви и Ирина Тенчева от ТВ7.

Гала е бясна на Зейнеб
Гала е бясна на Зейнеб

Гениалната идея на Зейнеб е да дава възможност зрителите да променят нещо в себе си с помощта на пластични, естетични или дерматологични процедури. Амбициозната репортерка на Гала, която се прослави преди време с участието си в „Биг Брадър“, описа начинанието си едва ли не като своя оригинална идея, и то дълго обмисляна. Няма как обаче шефката й Гала да не съзнава, че рубриката на протежето й звучи като копие на излъченото преди години предаване „Пълна промяна“. Именно блондинката бе водеща на формата и негов деен организатор.

През 2007-а проектът бе реализиран като риалити, в което се разказваха истории на жени, които отчаяно се нуждаеха от пластична операция, друг вид естетическа корекция или пък просто мечтаеха да се разкрасят, ей-така, от суета. За разлика от рубриката на Зейнеб, предаването на Гала, което има английска и американска версия, разполагаше с огромен екип начело с психолога Мадлен Алгафари. Участничките бяха подготвяни за пълната си промяна от лекари, фитнес инструктори, диетолози, фризьори, гримьори и стилисти.

Достъп до такива специалисти ще имат и героините на Зейнеб. Едва ли обаче техните истории ще бъдат разказани толкова всеобхватно и мелодраматично, нито пък ще бъдат представени в риалити, както направи преди време Гала. Водещата на предаването „На кафе“ със сигурност отдавна е открила приликите между рубриката на подчинената си и предаването си „Пълна промяна“. Предвид радостта обаче, с която преди дни представи уж оригиналната хрумка на Зейнеб, Гала най-вероятно й е дала благословията си, коментират в тв средите. И допълват, че няма как протежето й да реализира проект, ако блондинката против. Гала явно е решила да подкрепи дружката си в амбициозното й начинание. Това обаче не променя факта, че рубриката на Зейнеб може да мине за копие на вече излъчвано предаване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *