Юлиян Вергов се събра с жена си! Заминават на семейна ваканция

1
Юлиян Вергов заминава на ски с дъщеря си

Юлиян Вергов се събира за Коледа и Нова Година с жена си и дъщеря си.

Актьорът, който през лятото се раздели с половинката си Ирина, сега ще замине заедно с нея и 10-годишната им щерка Алена на екзотична ваканция. Вергов крие дестинацията, но вероятно ще заложи на любимите си Франция или Испания.

“ Нямам право да давам информация за клиентите,които използват услугите ни. Мога само да кажа, че актьорът  ще бъде в компанията на двама пътници, призна служителка от известна туроператорска фирма.

Вергов, който вдига нивото с играта си в „Стъклен дом„, всяка година кара ски заедно с дъщеря си извън България и предпочита алпийските курорти. Там на воля се наслаждава на спокойствие и добро обслужване.  Към компанията им сега ще се присъедини и Ирина.

Юлиян Вергов заминава на семейна ваканция

Само преди месец в един неделен ден двойката Вергов- Ялъмова се появи хваната за ръце и с весело настроение в столичния клуб “ Мото“. Още тогава общите им приятели заговориха за затопляна на отношенията им.

Романтичното посрещане по празниците, организирано от Юлиян, също имало за цел скрепяване на връзката му с любимата, с която все още имат сключен брак.

Напук на множеството слухове, които свързаха звездата на “ Стъклен дом “ с палавата му колежка Радина Кърджилова, синеокият любимец на жените прави явни опити да запази семейството си.

Въпреки, че отбягва въпросите относно личния си живот, през лятото Вергов не успя да скрие, че нещата във връзката му с Ялъмова не вървят. Папараци го заснеха как се забавлява само сприятели и куче на къмпинг „Смокиня“. “ Той не е интересен „, коментира Юлиян Вергов.

ВИЖ ВИДЕО

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *