Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Юлиян продължава да хвърля огън и жулеп по съквартирантите

С всяко следващо интервю вече бившият брадър Юлиян Константинов хвърля обвинения върху съквартирантите. От една страна твърди, че вътре било голям купон, а от друга, че половината на нищо не стават. Той е раздвоен между двамата си най-големи врагове – Мариана и Къци, които го изгониха.

Къци, защото непрекъснато му се мотаеше пред очите, а Мариана, защото го номинира. Певецът не си дава сметка, че не го е изгонила Мариана, а зрителите. Той имаше една номинация, а Златка осем. Въпреки това тя остана, а той излезе. Мариана е единственият човек, с когото не бих пил кафе, изцепи се в ново интервю Константинов. Мотивът му е че е разочарован от нея и че тя е клюкарка. Ако се сравнят кадрите от излъчените епизоди обаче, кой е по-голямата клюкарка ще е въпрос, без точен отговор.

Докато Мариана си шушука с дамите, Юлиян непрекъснато подхвърля иронични и злобнички забележки към един или друг съквартирант, задължително в негово отсъствие. На фона на заговорите между мъжете кого да накажат и как да го накажат, клюките на жените изглеждат като безобидно бърборене. Странно е и че оперният певец само с Мариана не би излязъл на кафе. Което означава, че би пробвал с Къци, с Бони, със Златка, с Ирен, с Владо. Той явно не се сеща, че от изброените поканата за кафето би приела евентуално само Златка и то от наивност. Със сигурност Къци и Бони просто ще го отрежат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/m8FqpBh3FSo

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *