Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Юлиян изригна: Къци не е мъж, той е лигав егоист

След поредния номер, който Юлиян и  Багата спретнаха на Къци и му скриха мюслито, поради което той не можа да закуси навреме, оперният певец бе извикан в изповедалнята.  Там той бе попитан наистина ли не харесва Къци или просто се шегува с него, Константинов, знаейки че е на екран и го гледат всички зрители, изнесе цяло представление Антикъци.

Първо той не е мъж. Не може един мъж да ходи с тениска, от която висят мидички и морски кончета. Второ той е страхливец. Непрекъснато се оглежда да не би някой да му свие номер и непрекъснато си пази гърба. Това поведение не е мъжко. Трето е егоист. Когато аз си направих мюсли, Къци ми каза има много, прави си, но ме предупреди когато вземе да привършва, за да си поискам от брадъра, защото аз само това ям на закуска. Това не е ли егоизъм?, запита риторично Юлиян. Грижата за здравето му пък е пълна хипохондрия, която граничи с идиотизъм. Може ли да си мериш кръвното по осем пъти на ден, като се чувстваш зле? По-добре иди на лекар. Според Юлиян, Къци прилича и говори като комсомолски секретар, в осми клас, когато отчета годината и изнася патетична реч колко хартия  и колко желязо са занесли на вторични суровини. Типичен тимуровец. Той иска да е център на внимание, но не става. И за мен всичко това в него е поза. Къци не е жертва. Единствен той е влязъл с план как да спечели формата и си го изпълнява всеки ден. Като се прави на жертва, умилостивявайки жените в Къщата и жените пред телевизорите. Певецът не можа да обясни как Къци е достигнал до такова съвършенство в пъкления си план да се прави на жертва, та е накарал цяла група мъже всяка нощ да му погаждат гадни номера, като му вързват маратонките, слагат му цветя около леглото, душат го с одеала или му крадат батериите. Цялата реч на Юлиян прозвуча като призив – гласувайте за мен, за да остана и да разконспирирам мошеника Къци.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Юлиян изригна: Къци не е мъж, той е лигав егоист

  1. 123 Отговор

    27.10.2012 в 17:22

    Къци пак е направил нещо,а ти какво си направил.Бил е оперен певец,но сега какво работи????????????????Той се изявява като преуспял бизнесмен от провинцията,който тъпче и мачка всичко живо наред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *