Юлиан Вергов се срамува да снима гол заради малка пи*ка

0
Юлиян Вергов
Юлиян Вергов

Актьорът развил комплекс заради малкия размер на бухалката

Популярният актьор Юлиян Вергов призна в свое интервю, че да снима голи сцени във филм за него е истински кошмар и доста неприятно преживяване. Това се дължало на факта, че не може да пресъздаде истинска страст на екрана, въпреки че допирът до красиви жени му доставял истинско удоволствие.

Според неговите твърдения, така и не можел да се отпусне заради камерите. Дори, в добрия смисъл на думата, мъничко завиждал на по – отраканите си колеги, които не само се ветреели голи по време на снимки, но дори и правели неистов секс по време на снимки.

Юлиян Вергов и Стефания
Юлиян Вергов и Стефания

Хора от актьорската гилдия обаче не пропуснаха възможността да оплюят колегата си и заявиха, че истината е малко по – различна. Юлиян всъщност се срамувал да снима гол заради миниатюрния размер на пениса си, от който много се притеснявал.

Най – много за това злословела екранната му партьнорка в „Тя и Той” Стефания Колева, която под път и над път разправяла, че гащите му на практика са празни и там няма нищо. Според други версии обаче, приказките на разтропаната красавица се дължали на отказа му да си станат интимно близки, защото Юлиян Вергов предпочел да остане верен на жена си, въпреки че колежката му отдавна имала слава на истинска зверица в леглото.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=kiL_jvOPfxc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *