Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Юксел Кадриев завлякъл с пари кандидат-президент – с видео

Юксел Кадриев заборчлял

Освен, че дължи пари на банки водещият на Би Ти Ви новините е заборчлял и на кандидат – президента Димитър Куцаров. Мераклията за държавен глава е бивше частно ченге и собственик на охранителна фирма. През 1995 г. той взел Юки на щат в компанията си и му дал служебен телефон. Именно с джиесема Кадриев натрупал огромен дълг, който впоследствие трябвало да плаща работодателят му.

По онова време мобилните телефони били голям лукс, а разговорите по тях- от скъпи по-скъпи. Юки си говорел на воля в слушалката и в края на всеки месец сметката му била огромна. Той, естествено, не погасявал задълженията си, а ги оставял да се трупат с лихвите. За 4 месеца натрупал борч от 615 лева. В един момент напуснал охранителната фирма и завещал задълженията си на Куцаров. Той се водел титуляр на номера.Куцаров правил опити да си възстанови загубите, но все удрял на камък.  Години наред той напразно търсил помощ от институциите, като дори изпратил писмо до ръководството на Нова телевизия, работното място на Юксел. В посланието до шефовете на телевизията настоял сумата, която му дължи телевизионния водещ  да му бъде изплатена, намеквайки, че  фирмата му е сред рекламодателите на частния канал и не желае да прибягва до по-драстични мерки.

Димитър Куцаров

Ирония на съдбата е, че именно Куцаров е човекът, заради когото Кадриев срещнал съпругата си Бонка Георгиева.Офисът на детективската фирма на кандидат-президента се намирал близо до къщата, в която живеело семейството на оперната певица на столичния булевард “Мадрид.”Родителите на Бонка били приятели на Димитър Куцаров и често ходели на гости в кабинета му.Понякога вземали със себе си и дъщеря си.При една от тези визити певицата се срещнала с чаровния Юксел и го залюбила. Майката и бащата на Бонка не харесвали Кадриев от самото начало.Те не одобрявали младежа, защото нямал нито обаразование, нито стабилна професия.

Родителите на Юксел също не са били във възторг от перспективата синът им да се ожени в София.
ВИЖ Юксел Кадриев! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *