Юксел Кадриев зарязан и от любовницата си

3
Ангела

Скандалният телевизионен водещ Юксел Кадриев отново фокусира вниманието към себе си, след като беше зарязан и от последната си изгора Ангела. Според водещи журналисти, разкошната красавица му теглила шута изнервена от непрекъснатите скандали около неговата личност, от които вече й ставало лошо.

Масло в огъня наляла и неистовата ревност на Юксел, която той демонстрирал, след сензационните разкрития на някои медии, че приятелката му си показва прелестите в сайтове за възрастни. Телевизионерът трудно преглътнал този факт и не минавал дори и ден без да й натяква за това.

Ангела и Юксел

Още повече се нажежила обстановката, когато в поредния скандал с бившата си съпруга, Бонка Георгиева откровено заявила, че не иска малката им дъщеричка Габи да осъществява каквито и да било контакти с личност като Ангела, която можела да я научи само на лоши неща. Тя определила разкрепостената моделка като „аморална” и анти пример за подражание.

Припомняме, че Кадриев не веднъж е отричал всякакви връзки с Ангела. Близките им взаимоотношения обаче бяха документирани не един път от зорки папараци, които ги изловиха за първи път още преди около две години.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Най-новото, в което ме забъркват, е във връзка с момиче, което набеждават в непристойно поведение. Тя e моя позната и наистина е модел, но всичко останало е измислица. Съжалявам, че момичето покрай офанзивата срещу мен също влезе в полезрението на жълтата преса.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=254862234613344&set=a.129539523812283.18575.128477837251785&type=1&theater

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *