Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Юксел Кадриев с парализирани крайници !

Юксел Кадриев

Юксел Кадриев се парализира заради болните си амбиции.

Юксел Кадриев беше приет във Военномедицинска академия по спешност за трета операция. След две оперативни намеси, които премина, водещият е с влошено здравословно състояние. Болките на Юксел са големи, но ной- лошото в случая е, че и двата му крака са парализирани. Юксел Кадриев страда от дископатия, която е и причина за постоянните му болнични посещения. Сега обаче, новинаря е обездвижен и му предстои нова операция. Парализата според лекарите се дължи отново на дископатията и по – конкретно на прищипан централен нерв.

Бонка

Бонка постоянно заявяваше, че Юксел е злобен човек и това един ден ще му се върне.

Оперативната намеса е наложителна, тъй като въпросният нерв отговаря за задвижването и на двата крайника. След като бъде отместен прищипания нерв, Юксел отново ще проходи.
Според лекарския екип състоянието на новинаря е тежко, но не по тяхна вина. Докторите твърдят, че Юксел подходил изключително несериозно към първата си хирургическа интервенция като избързал да се върне на стола си на водещ. Кадриев се появил на работното си място без да бъде напълно възстановен, което пък от своя страна било причина за спешна повторна операция. Специалистите във Военномедицинска академия отдават това поведение на Юксел на болните му амбиции и страха от конкуренция.
Скандалите около Юксел Кадриев са постоянни, като най – раздуханият засяга отношенията му с бившата му жена Бонка. След като той направи живота й черен, като не й позволяваше да вижда общото им дете, Бонка нееднократно заяви, че всичко ще му се върне. Дали агонията на Юксел около дископатията е свързана с клетвите на бившата му жена обаче можем само да гадаем.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Юксел Кадриев с парализирани крайници !

  1. Веси Отговор

    05.04.2012 в 18:14

    Доколкото си спомням,то тази Бонка зарязала детето си и избягала с любовник някъде в Албания или Хърватска.Сега се сетила за детето.Жалко,че намери подкрепа сред разни курвентии…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *