Юксел Кадриев прежали жена си Бонка, хвана си млада любовница!!!

0
uksel-bonka
Юксел Кадриев с бившата си съпруга Бонка

Skandalno.net Тъкмо вече се бяхме притеснили за линеещия рогоносец, новиняря Юксел Кадриев, и той взе, че ни изненада, като скоростно, само един месец след развода си доведе нова жена вкъщи! След като бившата му жена Бонка му сложи рогца и го заряза барбар с обащата им дъщеря, водещият бе налегнат от тежка депресия.

Новата му изгора го подкрепи в тежкия момент и пое грижите за невръстната му дъщеря… Неверницата, оперна певица по професия, официално обвини Кадриев, че не ставал за мъж и тя поемала тежестта в семейството. Че новинаря има кредити и е заемал и от колеги е публична тайна. Че го спрягаха за гей – също. Но впоследствие се оказа,uksel1 че госпожата си е имала вече любовник и си е търсела просто повод да зареже мъжа си. Него – ОК, но… детето си?!!

Разводът станал факт едва преди месец, но добрата новина е с давност два месеца назад, когато Юксел бил поразен от нова любов! Просветени коментират, че към днешна дата, той дори вече живеел с новата си възлюбена, красива млада дама, на която обаче още брани зорко самоличността… Колегите му в медията коментират, че тя се разбирала прекрасно с майката на зарязания новинар, а дъщеря му Габи страшно харесвала „каката”.  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *