Юксел Кадриев остави бившата си половинка Бонка без пукната пара!

1

iuksel-kadriev1 Бившата половинка на телевизионера Юксел Кадриев – Бонка, се бори ежедневно с безпаричието. Тя припечелва скромни пари като оперна певица. А съвместното й съжителство на съпружески начала с иначе чаровния водещ се е отразило доста пагубно на финансите й. Юксел превърнал в свое кредо американският девиз: живей на кредит!

И така си и живеел. Също като американците. И точно като тях в един момент се оказало, че Кардиев дотолкова е надценил месечните си приходи, че започнал да просрочва погасителните вноски. Със съответните жестоки банкови наказания за това си своеволие. Бонка била принудена да продаде всичките си златни бижута, изтеглила всичките си лични, а също и на майка си спестявания, за да отърве Юксел от лапите на лихварите, към които неизбежно се бил запътил с не премереното си поведение. Такаiuksel2 Бонка останала без никаква финансова опора и без бели пари за черни дни. Още преди двамата да се разделят, Юки не внасял поради горните причини и един лев в семейната каса на Кадриеви.

Но не парите все пак са наклонили фатално везните в полза на раздялата на семейството. Както се вижда, Бонка е била готова на всичко, за да не изостави съпруга си в тежък момент. Нещата обаче тръгнали към пълен разрив след като отначало само под формата на слух се понесла мълвата, че Юки не е съвсем безразличен сексуално към мъжкия пол. Слуховете се превърнаха в потресаваща истина, когато двамата най-известни обратни в България – Евгени Минчев и Дим Дуков в свои изявления пред медиите заявиха без да увъртат, че са правили любов с Юки. Това буквално довърши Бонка. Тя и без това сама поддържаше семейния бюджет. При тези модерни забежки на съпруга си вече нямаше причини да продължи по-нататък и да остарее с него. Иначе поне в началото, разводът им си остана тайна за повечето от слухтящите жълти репортери. Но вече – не…Такова нещо не може дълго да остане скрито-покрито. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Да бе, без пари… Как ли пък не! Всеки, който се занимава в нюфчета знае госпожата по колко продава едно кученце! Хич не е за съжаление!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *