Юксел Кадриев лекува болежки с йога и карате

0
Юксел Кадриев по време на карате тренировка

Екранният герой Юксел Кадриев започнал да се лекува с комбинирани бойни техники и стречинг, издадоха близки до тв водещия. За да облекчи болежките си, той се оставил в ръцете на фитнес инструкторката Милена, която била добре позната в спортните среди с уменията си да помага при подобни случаи.

Специалистката посещавала всеки ден дома на Кадриев, а според неофициални сведения вземала едва по 10 лева на час от скъпо платеният говорител, защото й бил симпатичен. Освен че е завършила кинезитерапия в Националната спортна академия, Милена била и един от най – опитните майстори на у – шу в България. Освен за проблемите с дисковата херния на Юксел, тя му помагала и при страданията, предизвикани от прищипани нерви в кръста.

Юксел Кадриев

Лечителката се захванала не само с раздвижването на скованите кокали на водещия, но му обяснила, че ако иска да получи трайни подобрения в здравословното си състояние, трябва да промени основно и хранителния си режим. Като за начало тя наредила да се ограничи в приема на месни продукти и хляб, които да замени със зрели плодове и маруля. Особено препоръчителни за него били сладки круши, грейпфурти, банани и портокали. Задължително вечер трябвало да приема поне по 100 грама керевиз и няколко стръкчета пресен лук или чесън.

„Всичко в нашия организъм е съчетание от мъжка и женска енергия. Ако искаш да си здрав, трябва да има основен баланс във всичко” – обяснява спортната специалистка.

За свое добро, Юксел се оказал доста послушен ученик и въпреки мъките си, изпълнявал чинно всички процедури. Единственият проблем, който дамата имала с него бил, че дори и по време на тренировка държал да е облечен с костюм и вратовръзка.

Особено страдание му причинявали т. н. „ключове” – специални захвати, които Милена правела, за да отключи скритата енергия на тялото му. Освен това във възстановителната програма били включени и йога упражнения, които според запознати са особено подходящи при провеждане на рехабилитация.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=LrLdEmuq65M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *