Юксел Кадриев и Венелин Петков се сбиха заради отпуски

0
Юксел Кадриев

Най – обсъжданият тв водещ у нас Юксел Кадриев се забъркал в пореден скандал през последните дни, издадоха служители на бТВ. Този път обруганият телевизионер се хванал за гушата с колегата си от новините Венелин Петков, защото не могли да се разберат кой кога ще почива тази година.

В интерес на истината, този път Кадриев не бил инициаторът на свадата. Тя била започната от Венелин, който изразил недоволството си, че ще трябва да замества Юксел през последните две седмици на настоящия месец август. На практика това провалило всичките му планове за отпуска и той се изнервил до крайна степен.

Венелин Петков

Вместо да намери логично решение на проблема и да поговори с изтормозения от болести и семейни скандали Юксел, Вени направо връхлетял върху него и малко останало да се ступат пред погледите на развеселените си колеги. Без никакви притеснения той обвинил Кадриев, че след като месеци наред отсъствал от работа заради операциите си, сега пак не си е седнал на задника и за пореден път намерил начин да се скатае.

„Скараха се като малки деца за бонбони. Ама наистина, той Юксел прекали. То не бяха болести, не бяха разводи и семейни драми. Хубаво бяха решили да го махнат от телевизията, ама неговите политически приятели отново му подадоха ръка и той си запази мястото. Въобще – пълен цирк” – коментираха очевидци.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3RJQt1OQDcM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *