Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Юксел Кадриев дължи пари на цялото БТВ

ЮкселНапоследък все по-често се говори, че Юксел Кадриев изпаднал във финансов колабс. Колегите му в телевизията го избягвали, за да не си навлекат проблеми покрай него. Новинарят имал дългове към тях, а вече е стигнал и до там, че ги моли да му стават поръчители за пред банката.

Човек от спортния отдел се оплакал, че станал поредния пропищял от небрежността на Юки по отношение на финансовите си задължения. Възмутени хора от телевизията коментират, че водещият дължи поне по 100 лв. на всеки от медията.

Юксел в по-ранен период

Юксел в по-ранен период

Заемите му към колеги  не са в големи размери, но той „пропускал” да се разплати, защото те били търпеливи и не го притискали. Никой обаче недоумявал защо Юксел е стигнал до това положение, защото все пак взима добра заплата и има доста по-бедни хора, които са далеч по-изрядни платци.

С течение на времето новинарят започнал да иска все по-големи суми от колегите си, а чашата преляла, когато се примолил на един от тях да му стане поръчител. След известно време банката, от която Юксел взел кредит, предявила претенции и към поръчителя, след като вноските не се изплащали.

Поръчителят влязъл в остър словесен спор с Юки, но това не дало резултат и кредитът си виси. Единствено се стигнало до пълно неглижиране на другия, когато се срещнат по коридорите. Ако клюката е вярна, това е доста нагло от страна на водещия, при положение, че именно този човек му е подал ръка.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *