Йоана си лекувала главата с йога

0

Йоана изгонена1Йоана призна, че успяла да излекувала тежка травма на главата чрез йога. Тя пострадала при удар и след направено изследване на скенер, й била назначена продължителна терапия с доста токсични лекарства, според нея лекарства.

Тогава бившият й съпруг й дал съвет да потърси алтернативи, като й препоръчал по-точно йога. Първият й учител успля да я научи да медитира и й обещал, че ако  изпълнява стриктно упражненията в продължение на един месец, ще успее да се излекува напълно, разказа тя.

Певицата оставила лекарствата и се отдала изцяло на алтернативната йогата. И само след няколко седмици успяла да изуми лекарите, като се явила на преглед в чудесно здравословно състояние.

Все още започвам деня си с петте тибетски упражнения, които ми дават сила и тонус за предстоящите  ангажименти, обяви тя.

Както винаги зрителите останаха малко поучудени и с чувство на непълна избирателна картина. След като е имало удар по главата, кой го е нанесъл, питат се те. Певицата го разказа така, сякаш ударът е дошъл някак между другото и някак от небето. Що за токсични лекарства са били изписни, че чак са я изплашили, след като за травма от удар трябва време и евентуално съдоразширяващи.

Как така започва деня си с петте тибетски упражнения, след като нито веднъж за два месеца в Брадъра не бе забелязана да прави нито едно от тях? Или Йоана просто преувеличава по навик нещата с надеждата да я забележат е кариерата да й потръгне, след като дори риалитито не я изкара от застоя?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SlSiw1VFroE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *