Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Явор Мандраджиев ще убива!

Рудик Казарян

Рудик Казарян

Вендетата в Разлог едва сега започва. Явор Мандраджиев – криминалното лице, чиито съпруга и детете бяха жестоко убити при бомбен атентат вероятно ще търси мъст.

Илияна Иванова, приятелка на семейство Мандраджиеви, сподели притесненията си, че съпругът няма да се примири и да остави нещата така.

Припомняме, че за жестокия бомбен атентат, като поръчител бе задържан съдружникът и кум на Мандраджиев – арменецът Рудик Казарян. До изпълнителите на поръчката, полицията още не е стигнала.

Иванова разкри вероятната причина за ужасното убийство на жената и децата на Явор:  Той и обвинения преди месеци стигнали до физическа саморазправа.ia
След него, бизнесменът в кавички Явор Мандраджиев решил да приключи отношенията си с арменеца, като прекратят съдружието си във фирмата „Явис-1”, занимаваща се с обработка на дървен материал.

“Всички негови близки и приятели му говорим, че сега трябва да се успокои, за да се грижи за малкия си син Кристиян, но Явор само мълчи и сме убедени, че той ще иска мъст“, сподели пред „Дарик” Илияна Иванова.

В момента сестрата на Явор се грижи за оживялото като по чудо 2-годишно дете. То било спокойно, не търсило майка си, а само баща си и леля си. „Сякаш усеща, че нещо се е случило с майка му”, мисли приятелката на семейството.

Днес съдът в Благоевград наложи най-тежката мярка за неотклонение – ‘задържане под стража’ на арменецът Рудик Казарян, обвинен за бомбения атентат. Съдът заседаваше при закрити врати. Обвиняемият Рудик и на влизане и на излизане не спря да повтаря „Невинен съм, това е грешка!”

В предишна статия ви разказахме за това, кой е Явор Мандраджиев. Криминално проявеният погреба по-голямата част от семейството си на 3-ти септември. Разглеждайки миналите му провинения, спокойно можем да го категоризираме като мафиот.  Нищо чудно утре Пловдив, където живял Рудик, да осъмне с нова трагедия.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *