Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Явор Бахаров забърса ново гадже

Бахаров напълно забрави Александра Тюркмен

Явор Бахаров

Явор Бахаров

Явор Бахаров доста чевръсто забрави за краткотрайната авантюра с щерката на Фатик – Александра Тюркмен. От няколко дни насам звездният актьор се размята по улиците на родината с чисто ново гадже, което дори не крие от погледите на жадната за сензационни разкрития тълпа.

Съвсем наскоро, Явор Бахаров презентира официално пред обществото своята нова изгора, която изрита от сърцето му дори спомена за трагичната любов с Луиза Григорова. Звездата на „Стъклен дом” се появи с неизвестна красавица на музикалния концерт на „Джамиракуай” и през цялото време не спря да я натиска.

Наблюдателни забелязаха, че по външен вид тя рязко се отличава от бившите на Явор Бахаров – Луиза и Александра. Докато предишните две залагаха на скандален имидж и хиляди хвърлени за дрехи левове, новата партньорка на артиста не успя да впечатли никого с поведението и облеклото си. За разлика от предишните тя се държеше съвсем естествено и по нищо не можеше да се отличи от всяко нормално българско момиче.

Луиза Григорова и Явор Бахаров

Луиза Григорова и Явор Бахаров някога

Бахаров обаче направи силно впечатление на околните, защото през цялото време и за миг не се отдели от своята другарка. Когато не я гледаше в очите той я държеше за ръка и не пусна дори, когато трябваше да ръкопляска на музикантите. Присъствали обаче подмятат, че звездите в очите на актьора може би се дължат не толкова на любовта му към новото момиче, колкото на солидно количество изпит алкохол.

Това съвсем не успя да изненада никой, защото за Явор Бахаров отдавна се знае, че обожава да си посръбва високоалкохолни напитки. По време на концерта той на няколко пъти се нареди на шатрите, където продаваха пиене в пластмасови чашки.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Явор Бахаров забърса ново гадже

 1. Mitko Отговор

  10.07.2013 в 14:26

  МОЛЯ ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ФЕСТИВАЛА „МУЗИТЕ-СОЗОПОЛ“ ДА НЕ ГИ КАНЯТ ПОВЕЧЕ ОНИЯ ОТКАЧЕНИТЕ ОТ „СОФИСТИК-ЖИВО“, ЗАЩОТО САМО ПЕТНЯТ ДОБРОТО ИМЕ НА ФЕСТИВАЛА И НА ГРАД СОЗОПОЛ!!! ТАКА ЛИ ТИЯ ХОРА, КЪДЕТО ОТИДАТ СИ ИЗВОЮВАТ НАГРАДИТЕ? ТАКА ЛИ ПЕЧЕЛЯТ ПРЕСТИЖ? – КАТО КРЕЩЯТ И ВИКАТ НА ЖУРИТО И ГО ОБИЖДАТ С ВСЯКАКВИ ЕПИТЕТИ?!
  А НА САМИТЕ СОФИСТИК-ЖИВО КАЗВАМ:
  Софистик ли сте, живи ли сте, нямам представа какви сте! За пръв път ви чувам. Защо си мислите, че всичко започва и свършва с вас, след като сте тотално неизвестни?! Аз съм кореняк от Созопол и това което видях и чух на 8 юли 2013 в нашия Летен театър бяха истеричните изпълнения на вашата ръководителка или хореографка, не я знам каква е, която по средата на изпълнението на някаква група започна да крещи, да вика на журито и да всява смут без да се притеснява, че целият Летен театър я гледа и й слуша простотиите. После отиде зад сцената и там продължаваше да крещи и да притеснява хората. Щяла да съди някой си – и тя не знае кой и кого и за какво, ама крещеше и викаше като обезумяла. Кажете ми, това може ли да бъде нормален човек? Всички ли в София сте такива ненормални и смятате, че като дойдете в провинцията всичко ви е позволено… Вкарайте я в лудницата тая жена и не се излагайте повече така! А ако не можете по друг начин да получавате награди освен да крещите и да обиждате журито, просто престанете да съществувате и отстъпете път на по-талантливите от вас! Нещастници!!!

  И ДРУГ ВЪПРОС КЪМ КМЕТА:
  Кмете, защо нямаше никаква охрана в Летния театър нито полиция? Предвиждайте ги друг път тия неща, защото от София идват всякакви откачалки и някой трябва да ги поставя на мястото им!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *