Явор Бахаров свали дъщерята на Фатик

0

Споменът за Луиза Григорова напълно избледня

Явор Бахаров
Явор Бахаров

Актьорът Явор Бахаров прежали невярната Луиза Григорова и най – накрая успя да ѝ намери достойна заместничка. Новата му изгора отново не е случаен човек, а дъщерята на убития през 2003 година подземен тартор Фатик. Двамата вече не крият чувствата си и все по – често се появяват заедно на публични места.

Явор Бахаров и Александра Тюркмен, която е първокурсничка в НАТФИЗ, цъфнаха заедно на премиерата на „Разбивачът на сърца” с Тони Минасян и Калин Сърменов в Сатиричния театър. Влюбените пристигнаха ухилени до ушите и хваната за ръце, като въобще не си правеха труда да крият истината за горещите чувства.

Александра Тюркмен
Александра Тюркмен

Актьорът, който дълго време страдаше безутешно по Луиза Григорова, демонстрира ведро настроение и даде да се разбере, че вече е излязъл от тежката депресия. Той преживя доста тежко новите връзки на партньорката си от „Стъклен дом”, която за отрицателни бройки натръшка в леглото си рапърът Wosh МС, дилър на наркотици и още един анонимен мачо. Когато тя реши да се разсъблече чисто гола за фирмен календар се пропи тотално и окончателно заприлича на призрак.

Сега обаче това остана в миналото и Явор Бахаров бележи нова успехи. Освен с новото си гадже Александра Тюркмен, той се хвали и с хубава роля в новия сериал „Недадените”, който ще се върти по първи канал. Иначе двамата се запознали покрай големия брат на Явор – Захари Бахаров, с когото Алекс първа установила контакт.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=NKRgMTzN2GE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *