Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Явор Бахаров и Куката се сдърпаха за щерката на Фатик

Къци Вапцаров също мята погледи към красивата Александра Тюркмен

Александра Тюркмен

Александра Тюркмен

Очарователната дъщеря на покойния мафиотски бос Фатик, се превърна в ябълката на раздора за Явор Бахаров и Мариан Вълев – Куката. Според последните клюки, съперничеството между двамата за сърцето на хубавицата достигна грандиозни размери и актьорите са завладени от спортна злоба.

Хроникьорите на столичното светско общество разкриват, че самата Александра Тюркмен също е раздвоена и не знае върху кого да спре своя избор. През последните дни я засичат по различни събития ту с Куката, ту с Явор Бахаров, а всички са впечатлени от свободното ѝ поведение в присъствието на тези двама мъже.

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров също се слага на Алекнандра

„Няма да се дадат така лесно бедните български актьори. Защото Александра не само е приказно богата, но и доста хубавичка. Никой не би искал да изпусне толкова изгодна оферта, която на по – късен етап може да прерасне и в истинска любов. Ситуацията между Явор Бахаров и Мариан Вълев е изнервена повече от достатъчно и в скоро време може да станем свидетели на голям пердах” – споделят колеги.

През последните дни името на Александра Тюркмен започна все по – често да се забърква в пикантни клюки. Говори се, че Явор Бахаров и Мариан Вълев – Куката съвсем не са единствените ухажори, борещи се за място в сърцето ѝ. От очарованието  бил запленен дори скромният (но финансово притеснен) Къци Вапцаров, който също се слагал при всеки възможен повод. А доскоро 21 годишната хубавица бе само едно скромно момиче, което не афишираше по никакъв начин нито интимните си връзки, нито богатството на баща си.

Ето как Къци Вапцаров ще очарова щерката на Фатик:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *