Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ясновидката Карла: През 2015 година тръгваме нагоре! ИНТЕРВЮ

Ясновидката Карла е на 29 години и дарбата и е да предсказва бъдещето само ако научи трите имена и възрастта на човека. Към нея се обръщат най-вече хора, които имат проблеми в брака, страдат от алкохолизъм или наркомания. Каркла признава, че има случаи, с които не може да се справи, за разлика от много шарлатани, които взимат парите на хората и ги лъжат.

Ясновидката Карла

Ясновидката Карла

– Карла, много хора вярват в прераждането. Съществува ли то според вас?
– Прераждането е свързано с духа на човека като материя, а не като физическо тяло. Просто ни се дава възможност да преживеем в следващ живот всяка провалена мисия в сегашния. Това се отнася особено за случаите, когато животът ни е приключен след катастрофа или неочаквано заболяване. Тогава духът се връща, за да може да мине през своята съдба – така, както му е отредена тя поначало.

– Това ли е кармата?
– Кармата е всичко онова, което се появява в живота ни като пречка, за да наруши съдбата и да ни обърка. Кармичността е свързана и с изкупване на грехове, лошо отношение към някого. Тя се връща като бумеранг, за да ти „отмъсти“ за всичко в миналото и да наруши настоящето.

Ясновидката Карла– Как предвиждате бъдещето, някакво шесто чувство ли е това?
– При мен лично е като усещане, като нещо, което чувствам и зная предварително. Не мога да кажа, че е картина или виждане. Когато някой дойде при мен, усещам неговата болка или радост, щастие или печал. И въз основа на това му казвам какво ще е бъдещето му.

– Ако това не е дарба, значи ли, че всеки може да предсказва бъдещето?
– Дарба е силно казано. Има моменти, в които ми се иска нищо да не зная. Когато човек дойде при мен, аз съм за него и приятел, и психолог, и лекар. Той очаква от мен решение на случая си. И ако аз не му го поднеса правилно и той не ме разбере, все едно не съм му помогнала въобще. Защото понякога зная развитието, но не намирам начина да го обясня на човека.

– Защо съдбата решава някои цял живот да страдат, а други да тънат в лукс?
– Тя ти дава едно, но задължително ти отнема друго! Луксът е цена, която някои заплащат прекалено скъпо без дори да го осъзнават, докато не ги застигне страданието. За мен най-важното нещо е здравето. Когато човек е здрав, за него няма невъзможни неща. И не съдбата ни чертае дали да бъдем бедни или богати, тя ни дава възможностите, въз основа на които с нашите решения постигаме или губим дадено нещо. Всичко е в правилната преценка и житейския опит, който придобиваме с времето.

– Значи човек променя съдбата си чрез изборите, които прави, така ли?
– Не. Рано или късно, независимо от всичко, съдбата се намесва и както се казва, влизаме в правилния път. Можем да забавим временно или да отложим събитията във времето, но каквото си е закодирано в съдбата, няма как да бъде избегнато

– Тогава кой пише съдбата ни?
– Тя е предопределена още със самото ни раждане. Съдбата идва от Бог или така наречения Висш разум. Ние сме просто част от този свят, една малка прашинка, която, за да не лети безцелно, има своя указан път и се направлява от тази съдба.

– Значи всичко опира до Бог. Вие вярвате ли в него?
– Вярвам в единен Висш разум. Наричайте го като искате – Бог, Буда, все едно.

– Може ли да виждате миналото, а не само бъдещето?
– Да, разбира се. Даже мисля, че моята сила е именно в миналото. Точно в него се крие и първопричината за настоящия проблем, с който човекът идва при мен.

– Можете ли тогава да видите как е сътворен светът например?
– Не, не мога да видя такива неща. Дори и моите клиентки, когато идват и ме питат за дете, което е под 10 години, отказвам да им гледам. Защото за мен същността на живота започва след 10-ата годишнина.

– Как всъщност работите?
– Когато човек дойде при мен, ми е достатъчно само да ми каже трите си имена и годините си. След което все едно аз навлизам в тялото, в душата му и там усещам неговите мисли, страдание, проблеми. Понякога започвам да пиша много бързо някакви напълно неразбираеми символи дори за самата мен. Те отключват силата ми и все едно ги прочитам на момента.

– Какво ще се случи в България?
– След 2015 година животът ще се подобри значително. Българите ще осъзнаят и разберат кой е правилният избор и ще го направят. Ще станат по-единни и сплотени като народ. През 2015 година ще има най-много промени и нови начинания. Хората ще се успокоят и ще променят мисленето си, което ще доведе и до позитивното начало.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *