Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ясновидка: Иван Христов е извънземно от Меркурий

Горещи разкрития на ясновидките Олга Усукова и Марияна Везнева

Извънземни спасиха земята от слънчев апокалипсис

Извънземни спасиха земята от слънчев апокалипсис

Екстрасенската Олга Усукова и нейната колежка – архитект Марияна Везнева направиха смразяващи кръвта разкрития в тв предаването на Любен Дилов – син по въпросите на космическия интелект. Те дадоха своя отговор какво ще се случи, ако в един момент Земята бъде атакувана от извънземни и как трябва да процедираме.

Според тях във вселената съществуват огромен брой извънземни цивилизации, а голяма част от тях контактуват с хората чрез телепатия. Освен това в самите нас е заложен генетичен код от извънземна цивилизация, като двете гостенки на Дилов разбрали това от някакви си мистериозни жълти фигурки в Англия.

извънземни излитат към космоса

извънземни излитат към космоса

Преди по – малко от една година, Земята е била спасена от унищожение, заяви убедено Марияна Везнева. На 18 септември м. г. с огромен страх е било очаквано настъпването на космически слънчев апокалипсис, при който нашата звезда е трябвало да избълва огромни кълба огнена плазма и така да унищожи живота на планетата. Няколко извънземни цивилизации обаче положили огромни усилия, за да обединят своите енергии и така успели да ни спасят от ядрен потоп.

Двете огнени дами разкриха още един куп истини. Единствено те успяха да установят, че България е избрана от висш интелект като място, където трябва да се преродят хиляди и милиони душѝ. Олга Усукова пък успя да разчете съдбите на някои известни нашенци, сред които Азис, Иван и Андрей. За певеца тя заяви, че по душа е твърде млад и въпреки че иска да стане велик човек, това никога няма да се случи. По отношение на продуцентите излезе с още по – интересно становище, според което Иван Христов е извънземно с произход от Меркурий, а Андрей прероден потомък на инките. Самият Любен Дилов – син пък дошъл чак от Сириус.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *