Яне заръфа Плевнелиев: Президентът е паднал от Космоса!

0

Яне Янев„Президентът Росен Плевнелиев изобщо да не се прави, че е паднал от Космоса направо в президентството“, размаха пръст Яне Янев в кулоарите на парламента.

Той припомни на всички, които не се сещат, че президентът е продукт на ГЕРБ и на това място го постави лично Борисов. Докато Първанов се кандидатира като независим втория мандат, на Росен не му стигна куража и се наложи да застане самият премиер зад гърба му. „Така, че да не забравя, че е функция на ГЕРБ“.

Явно инструктиран да отдалечава изборите във времето, Янев заяви, че никога нямал да стане „служебно правителство“ на Росен Плевнелиев /не, че някой го е поканил/. Яне и ЦветановТой призова първо да се направи референдум, който да реши дали да се свика Велико народно събрание. Явно Янев ни взима съвсем за балъци. Докато се организира референдум, ще минат поне два месеца. Докато се насрочи дата за избори на каквото и да е народно събрание – още два. Ако е Велико, ще работи половин година и чак тогава ще се саморазпусне, за да се насрочат истински редовни избори. Така цяла година ще отиде нахалост, народът ще обеднее още повече, а Яне и господарите му ще имат достатъчно време да се мобилизират и да измислят как да спечелят изборите, коментираха други депутати в кулоарите. Яне обаче предлага за гласуване доста странен текст. Президентът да насрочи референдум едновременно с изборите за парламент на една и съща дата. Става абсолютно неясно как ще има един работещ парламент и едновременно избори после за Велико народно събрание. Явно в бъркотията да очерни Плевнелиев и да лиши хората от единствената надежда, че има поне една работеща институция, човекът, който щеше да уволнява Борисов, в момента се е засилил да уволнява Плевнелиев. Засега само с обвинения, но нищо чудно да го видим скоро цъфнал на някой билборд.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/o_3rIsfA7W0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *