Яне Янев в депресия! Симпатизантите му го заливат с гневни писма и псувни!-с видео

5
qne_qnev
Яне Янев - лидера на РЗС

Skandalno.net Разярени симпатизанти на „Ред, законност и справедливост” денонощно заливат лидера на партията Яне Янев с гневни телефонни обаждания и писма. Разочаровани от неизпълнените предизборни обещания, хората безпощадно хулели Войводата, при това с доста нецензурни епитети.

Близки приятели на Янето сериозно се притесняват за него. Лидерът на РЗС бил залинял. Не спял по цели нощи, не се хранел. Заслабнал от постоянното напрежение, на което е подложен през последните месеци. А недоволството на доскорошните привърженици на партията най-много го тормозело.

Малкото останали му верни съпартийци си шушукат, че лидерът им започнал да пие антидепресанти. Влошеното му здраве и разклатената му психика пречели на Янев да взима адекватни решения. Понякога говорил доста несвързано и се разтрепервал от нерви. Смелчагите, които си позволявали да намекнат на лидера да се оттегли, обаче си навличали гнева му.

Депресивните състояния на Яне са съвсем разбираеми. Един по един депутатите започнаха да го

И Абаджиев заряза Яне
И Абаджиев заряза Яне

напускат, след като Марио Тагарински извади партията от парламента-  останаха по-малко от десет души, което автоматично доведе до разформироването на РЗС. Предателството на дясната ръка на Янев- Димитър Абаджиев обезкуражило лидера. Но безспорно най-тежкият удар върху РЗС бе ареста на Алексей Петров. Бившата барета бе лидера в сянка, който освен с финансова подкрепа, бранеше и интересите на партията.

Не стигат проблемите вътре в РЗС, ами на всичко отгоре и редовите симпатизанти погнаха Янето. Хората постоянно го разпитвали за камионетките, които по думи на Янев, щяха да приберат крадливите олигарси. Други пък изобщо не питали, а направо го засипвали с псувни и го наричали лъжец.

Яне стана за смях пред цялото общество. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *