Яне Янев постави нов рекорд по бойколизачество

0

Лидерът на РЗС Яне отново се измазни на Бойко Борисов. В предаването „На четири очи“ той му  даде висока оценка и го нарече най-успешния човек на кабинета, като не пропусна да удари една баданарка и на Дянков, наричайки го добър министър.

На фона на скандалите, които тресат страната, подобно изказване е ненавременно и звучи малко като подигравка.  Въпреки това Янев храбро заяви, че без Борисов нищо не може да се направи, което прозвуча леко многозначително. Само преди година и половина лидерът на РЗС по същата телевизия каза , че няма сила, която да го спре, за да свали правителството на ГЕРБ.

Освен да е избрал начина на подводница и на придворен шут и така да го свали, коментират сега политически зевзеци. Янев пак се закани на Кунева, която явно единствена мъти водата на Борисов и съответно и неговата. Той я нарече фалшив дубликат на премиера и предрече, че партията й няма да влезе в парламента, защото народът й няма доверие, пък и да влезе, нищо няма да направи и ще дърпа България назад.

Припомняме, че Яне Янев е инициатор на промените в изборния закон, които ще доведат Кунева до невъзможност да участва в изборите. Всички подозират обаче, че зад тази идея се крие Бойко Борисов, който диктува на Янев какво да прави. След поредното похвално слово за Вожда, Янев тръгна гордо към парламента, удобно забравяйки и лозунга на кандидата си за президент, с който обещаваше да свали Борисов от власт

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *