Яне се фука с булката си – доказва, че не е п*д*раст

0

Яне и жена муЯне Янев дойде със съпругата Галя Янева в предаването “На светло” на Нова телевизия, за да разкаже как върви семейният живот на един политик по време на предизборна кампания.

По данни на екипа е бил поканен само той, но решил да доведе и Галя, за да я покаже все пак на хората и да се опита да запуши устата на тези, които твърдят, че го виждат само с мъже. Дали булката трябваше да се покаже като народен човек, или няма понятие от дрескод, се запитаха зрителите. Яне и ЦветановТя изглеждаше съвсем по домашному с дънки, раирана блузка и жилетка, вид, в който спокойно би могла да ходи до кварталния магазин. На фона й Кулезич бе натруфена като дама, която очаква коронована особа да й поиска ръката.

Янева каза, че напълно разбира дългите отсъствия на мъжа си от къщи и дори не знае кога се прибира и кога излиза отново. Обаче това не било проблем, защото предизборната кампания изисква много време. Те се виждали вечер и то не всяка вечер, нямали време да обсъждат политиката докрай. Обвиняват го в много неща, но смятам, че той може да се защити. Не се вързвам на опонентите му, не им се сърдя, не лея вкъщи сълзи и не изпадам в самосъжаление. Той е добър човек. Честен и принципен. Не е вярно, че е безпринципно толкова често да сменя позициите си. Тази смяна е логична и не разбирам хората, които го обвиняват. Не се ли случва и на други да променят мнението си и представите си, попита тя.

На въпроса, защо толкова често ги мени, Галя смънка, че се развивал. Милата семейна картинка се смени с друга. Галя застана послушно и мълчаливо в ъгъла, а Яне размаха мнението си по всички наболели въпроси и особено по тези със следенето. Той се изгаври, че не може с антени от седем лева парчето да се извършва следене. Друг е въпросът, че ако някой иска да проследи друг, едва ли ще си развее антени по покрива на колата. И на децата е ясно, че има много по-малко на външен вид и много по-ефектна апаратура. Но следенето ще се пресече, каза Янев и припомни, че ще вкара 20 депутата в новото Народно събрание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/o_3rIsfA7W0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *