Яне към Волен: Ти си един грозен политически пудел!

0
Яне Янев

Палавият лидер Яне Янев избухна драматично пред камерите на столичните медии и демонстрирайки очевидно възмущение от действията на преките си конкуренти „Атака”, чевръсто наплю началника на националистите Волен Сидеров. Той го окачестви като манипулатор играещ за този, който му сипва повече в паницата.

„Не трябва да позволяваме такава манипулация на обществеността, каквато прави Волен Сидеров от „Атака”. Не ми се занимава с коментари по отношение действията на един грозен политически пудел на властта, който махаше с опашка, докато му даваха дозите. Когато ГЕРБ му спряха дозите, той стана нищо повече от един килър на национализма в България” – обяви Яне.

Волен Сидеров

По – късно в интервюто, той не пропусна възможността да изчетка праха от гърбовете на управляващите и заяви, че сто хиляди пъти предпочита герберите да изкарат изцяло мандата си, за да не се допусне завръщането във властта на Първанов или ДПС. За да изглеждат думите му по – убедителни, той все пак наплю и настоящото правителство обявявайки, че ГЕРБ вече не се ползва от подкрепата му.

Според него, половината от бившите министри трябвало вече да търкат наровете в затвора, но нищо от това не било свършено и те все още се развявали на свобода, возейки се в луксозни автомобили. БСП и ДПС на практика не били никаква опозиция и Борисов ги командвал със замах, докато го гледат в очите и очакват да им подхвърли кокал.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WeBpJpeI3CY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *