Яне към Марешки: Развод ми дай! Ще отивам на барикадите

1

Яне и МарешкиОт РЗС най-неочаквано обявиха, че оттеглят доверието си от бизнесмена Веселин Марешки и слагат край на коалицията.

Яне Янев се усети, че борейки се с монополите, няма как да бъде рамо до рамо с един от техните представители. На коалицията, която бе създадена през ноември и просъществува четири месеца, бе сложен край. Така наречената „Ярешки“ се разпадна още преди да отиде на изборите.

Яне и ЦветановВ момента „будната съвест“ на България Яне Янев заяви, че РЗС отива при народа и ще се съобразява изцяло с неговите искания. Ние сме против монополите, ние също сме за Велико народно събрание, ние сме за чистота и прозрачност в политиката, започна за реди властелинът на папките и компроматите и така даде заявката си за властта, като се обяви на страната на народа.

Засега той и Кунева се опитват да да свирят на струната на протестите, но тъй като е известен с непостоянността си и непрекъснатите си политически мимикрии, не е ясно дали протестиращите ще припознаят човека с папките като свой лидер. Вече с интернет-пространството излизат различни версии – Янев е провокатор на ГЕРБ в редиците на бунтуващите се, Янев иска да управлява страната и търси народното доверие и одобрение, Янев изпълнява отново заповедите на някого, а най-мекото определение е, че е политически ветропоказател. В същото време Марешки пък започна битка за все още неовакантения стол на варненския кмет, изтегля си съветниците от ОбС и тръгва на поход и той да се бори с монополистите във властта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Яне направиха ти номер, Бойко ти сложи кварцова пясък във вазелина който ползвате с Марешки затова не му се сърди, той не е виновен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *